Vang Rillaboom in Tera Raid-event Pokémon Scarlet & Violet

De volgende 7-sterren Terra Raid staat al klaar in Pokémon Scarlet & Violet. Dit keer neemt de laatste evolutie van de grass starter uit Sword & Shield het podium: Rillaboom. Deze verschijnt twee weekenden: Van 28 juli tot en met 30 juli en van 4 augustus tot en met 6 augustus. 

Aankomend evenement krijgt Rillaboom de Normal Tera Type in plaats van de Gras Type die hij zelf is. Daarnaast draagt hij ook de Mightiest Mark. Hij is één keer te vangen per opslagdata maar kan hierna nog wel verslagen worden om voorwerpen te verkrijgen. Hij gebruikt de volgende aanvallen: Wood Hammer, Boomburst, Knock Off , Drum Beating en Hammer Arm.

Deze zeven-sterren Tera Raids beginnen op vrijdag 28 juli één uur ‘s ochtends en eindigen op maandag 31 juli één uur ‘s ochtends.

Het is zowel mogelijk om hem alleen, met drie vrienden of met drie willekeurige personen op het internet te verslaan. Hiervoor is het wel handig om goede Pokémon te gebruiken. Hiervoor is het handig om rekening te houden met de typering van de Pokémon, zijn aanvallen en Tera typering. Meestal is Iron Hands een algemene goede keuze maar het is altijd beter om zelf te proberen wat werkt. Houd hiermee wel rekening dat de monstertjes die je gebruikt level 100 zijn.

De vorige Tera Raid was Delphox. Die vond afgelopen weekend (14 juli tot en met 17 juli) plaats.

Met de toevoeging van Rillaboom, hebben nu alle laatste evoluties van de Sword & Shield starters een 7-sterren Tera Raid gekregen. Inteleon was eind april en begin mei in Tera de gevechten te vinden en Cinderace eind december en begin januari.

Welke Sword & Shield starter is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Twitter

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Gerucht: LEGO Zelda-set verschijnt in september

0

Nieuws Gerucht: LEGO Zelda-set verschijnt in september

14-05-2024

0

Kitty

HEaderafbeelding bij review van Neon White op Nintendo Switch

0

Nieuws Neon White krijgt fysieke Switch-release

17-07-2023

1

Thijmen

Sonic_Frontiers_Fan_art_Sonic_team_toekomst_sonic_spellen_fanart

0

Nieuws SEGA-president teaset remasters en remakes voor Sonic-spellen

17-07-2023

2

Evelyne

Reageer als eerste!