Vang Iron Leaves & Walking Wake in het nieuwe Tera Raid-Event

Iron Leaves en Walking Wake zijn tot en met 12 maart te vinden in tera raids in Pokémon Scarlet & Violet. De twee Paradox Pokémon zijn beide maar een keer te vangen.

Pokémon Presents zat vol met verrassingen. Waaronder de nieuwe Paradox Pokémon: Iron Leaves en Walking Wake.  Iron leaves is een grass/psychic type en lijkt veel op Virizion. Zijn tera type in de raids is psychic. Deze is exclusief voor Violet. Walking Wake is een water/dragon type en lijkt veel op Suicune. Zijn tera type is water. Deze is exclusief voor Scarlet. 

Iron Leaves_Walking Wake_Pokemon_presents_virizion_Suicune_paradox_pokemon_Scarlet_Violet

Hoewel beide versie exclusief zijn is het mogelijk om in online raids te Pokémon tegen te komen van de andere versie. Ook is het mogelijk om deze Raids lokaal met elkaar te doen. Door de Pokémon te verslaan ben je in staat ze te vangen. Het is wel belangrijk om te weten dat je beide monsters maar een keer kan vangen. Na het vangen komen de raids nog wel voor, hierbij is de mogelijkheid enkel om rewards te ontvangen. Ten slotte is het belangrijk om te updaten naar versie 1.2.0 . Zonder deze update komen de raids niet voor.

Iron Leaves en Walking wake zijn nu te vinden in tera raids. Dit event is tot en met 12 maart. Daarna zijn ze niet meer te vinden in raids. Echter komen zowel Iron leaves als Walking Wake komen later nog terug in events.

In de Pokémon presents werden onder andere ook Pokémon Sleep, Pokémon Scarlet & Violet DLC en een nieuwe Netflix serie vertoond.

Ga jij de uitdaging aan om beide Paradox Pokémon te vangen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Youtube

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

28-03-2024

2

Rik

Pokémon Sleep krijgt aankondigingstrailer

5

Nieuws Pokémon Sleep krijgt aankondigingstrailer

27-02-2023

4

Thijmen

Pokémon Scarlet & Violet Version 1.2.0 nu live

2

Nieuws Pokémon Scarlet & Violet Version 1.2.0 nu live

27-02-2023

4

Erik

Discussieer met ons mee! 2

rob1N

27 feb 23 om 23:32

#8976‍

5343 XP | 1029 comments

Die walking wake zou lore technisch gezien niet moeten kunnen. De originele suicune is namelijk ontstaan vanuit een vaporeon die door Ho-oh is gerevived.

Tamadachi

28 feb 23 om 11:57

#8981‍

5134 XP | 638 comments

Weliswaar waren deze twee Pokémon als gedatamined maar het zijn twee mooie toevoegingen aan de line-up van Paradox Pokémon. Vooral het design van Iron Leaves speelt mij wel aan! Dat betekent dat er tot op heden 1010 Pokémon bestaan.