Nieuwe Pokémon-serie op Netflix: Pokémon Concierge

  • Nieuws

  • 27 feb 23 om 15:42

  • Rik

  • 1

Tijdens de Pokémon Presents van 27 februari kondigden The Pokémon Company en Netflix een nieuwe serie aan: Pokémon Concierge.

Het gaat om een stop-motion animatie. In Pokémon Concierge volgen we Haru, die werkt als een Concierge bij het Pokémon Resort. Dit is een resort waar Pokémon de gasten zijn. In een vrijgegeven key art zien we een jongedame, vermoedelijk Haru, en een Psyduck. Ook is de tekst ‘I’m happy when you’re happy’ te lezen. In de teaser trailer zien we de Psyduck op het strand lopen:

De serie is in productie bij Dwarf Animation Studio. Verdere info, waaronder de releasedatum van de serie, volgt op een later moment.

Wat vind jij van de eerste beelden van Pokémon Concierge? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Pikmin 2 tikt de 20 aan!

0

Special Pikmin 2 tikt de 20 aan!

29-04-2024

0

Mark

Zacian_Holowear_Party_head_Fancy_sir_pokemon_unite_n1-up

0

Nieuws Zacian slaat zich een weg naar Pokémon Unite

27-02-2023

3

Evelyne

Scarlet & Violet krijgen DLC: The Hidden Treasure of Area Zero

1

Nieuws Scarlet & Violet krijgen DLC: The Hidden Treasure of Area Zero

27-02-2023

3

Robin

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

28 feb 23 om 11:53

#8980‍

5155 XP | 640 comments

Dit was wel een zeer korte teaser trailer die als je even weg zat te kijken al was afgelopen maar ik ben stiekem best benieuwd naar deze stop motion Pokémon serie.