Vang Chesnaught in 7-sterren Raid Scarlet & Violet dit weekend

  • Nieuws

  • 17 jun 23 om 10:20

  • Erik

Chesnaught is de nieuwe ster in een 7-sterren Tera Raid van Pokémon Scarlet & Violet. Dit evenement start vanaf vrijdag 16 juni en is nu aan de gang.

Chesnaught kent het Tera Type ‘Rock’ en draagt de Mightiest Mark. Hij leert de volgende aanvallen: Earthquake, Hammer Arm, Stone Edge en Wood Hammer. Daarnaast gebruikt ‘ie de additionele moves Iron Defense, Bulk Up en Curse.

Het evenement loopt tot en met maandag 19 juni, 0:59 uur. Over twee weken wordt het herhaald.

Check meer details op Serebii.

Het evenement zou eerder plaatsvinden in het weekend van 12 mei, maar was afgeblazen vanwege een fout met een ander Tera Event. Hierin speelden Iron Treads en Great Tusk de hoofdrol. Deze is inmiddels ook weer gepland.

The Pokémon Company organiseert regelmatig een nieuw Tera Raid-evenement. Met 7-sterren zijn het extra moeilijke varianten hierop. Eind april en begin mei mocht je Inteleon proberen te verslaan, terwijl daarvoor onder andere Typhlosion centraal stond.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn sinds 18 november 2022 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Bron: Serebii

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Ubisoft kondigt demo aan van Prince of Persia: The Lost Crown

0

Nieuws Ubisoft onthult demo voor Prince of Persia: The Lost Crown

08-12-2023

1

Erik

Vang Great Tusk en Iron Treads in Tera Raid Scarlet & Violet

0

Nieuws Vang Great Tusk en Iron Treads in Tera Raid Scarlet & Violet

17-06-2023

2

Dennis

Hoofdafbeelding bij Pokémon Scarlet & Violet - 151 TCG onthuld

0

Nieuws Scarlet & Violet - 151 TCG-set bevat alle eerste generatie Pokémon

17-06-2023

2

Erik

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

17 jun 23 om 11:59

#10281‍

4651 XP | 893 comments

Nou, ik heb violet al een maandje niet meer aangeraakt inmiddels. Het is erg jammer dat er geen post content is en dat ze het proberen te rekken met die andere generatie starters. De DLC die eraan komt is veel te duur voor wat het is. Ze graven hiermee echt het graf voor Scarlet en Violet. Ongetwijfeld zullen de meesten wel DLC kopen want 'fear of missing out'. Het was potentieel zo'n goede game... jammer dat ze het al weer zo snel weten te verwaarlozen. Die raids zouden nog enigszins leuk zijn als ze niet constant massive lag hebben en een normaal joining systeem hadden.