Urshifu komt op 1 december naar Pokémon Unite

  • Nieuws

  • 25 nov 22 om 22:42

  • Rik

  • 0

De Pokémon Urshifu versterkt het rooster speelbare Pokémon in Pokémon Unite. Het heeft er alle schijn van dat de Pokémon vanaf 1 december speelbaar wordt in de game.

In tegenstelling tot eerdere toevoegingen, kwam de aankondiging van Urshifu via een in-game pop-up. In hetzelfde update-bericht worden een nieuwe Battle Pass en Ranked Season aangekondigd. Deze gaan van start op 1 december. Er wordt geen expliciete verschijningsdatum voor Urshifu genoemd, maar waarschijnlijk komt de vechtende beer-Pokémon op dezelfde datum naar de game. De gebruikelijke trailer voor een nieuwe Pokémon is ook nog niet online geplaatst op het officiële Youtube-kanaal.

Pokémon Unite krijgt nog regelmatig nieuwe speelbare Pokémon: recent voegden Scizor/Scyther en Zoroark zich nog bij de game.

Pokémon Unite kwam op 21 juli 2021 uit voor de Nintendo Switch. Op 22 september kwam de game ook uit voor mobiele apparaten. De game is Free-to-Start en heeft geen Nintendo Switch Online abonnement nodig.

Hoe hoop jij dat Urshifu zal spelen in Pokémon Unite? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

0

Media Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

25-04-2024

1

Erik

Nieuwe trailer en gameplay voor Atelier Ryza 3

0

Nieuws Nieuwe trailer en gameplay voor Atelier Ryza 3

25-11-2022

0

Rik

Peach Vs. Bowser Tour komt naar Mario Kart Tour

0

Nieuws Peach Vs. Bowser Tour komt naar Mario Kart Tour

25-11-2022

1

Rik

Reageer als eerste!