Scizor (& Scyther) beschikbaar in Pokémon Unite: nieuwe trailer

  • Nieuws

  • 28 sep 22 om 07:36

  • Rik

Het was al eventjes bekend dat Scizor naar Pokémon Unite zou komen, maar vandaag is het dan zover. Om de release van Scizor in de game te vieren heeft Pokémon Unite weer een nieuwe trailer naar buiten gebracht.

Zoals gebruikelijk duurt de trailer slechts 30 seconden. Uniek aan de Scizor-toevoeging is dat het eigenlijk twee Pokémon voor de prijs van een introduceert: ook Scizor’s pre-evolutie Scyther is vanaf vandaag speelbaar. De trailer gaat dan ook in op de verschillen tussen Scyther en Scizor. Hoewel je vrij lijkt te kunnen kiezen tussen Scizor en Scyther, staan beide Pokémon in de game geregistreerd onder ‘Scizor’. Bekijk de trailer hieronder:

Pokémon Unite krijgt nog regelmatig nieuwe speelbare Pokémon: recentelijk ontdekte een datamine zelfs drie vooralsnog onaangekondigde Pokémon die binnenkort naar de game komen.

Pokémon Unite kwam op 21 juli 2021 uit voor de Nintendo Switch. Op 22 september kwam de game ook uit voor mobiele apparaten. De game is Free-to-Start en heeft geen Nintendo Switch Online abonnement nodig.

Ga jij Scizor/Scyther uitproberen in Pokémon Unite? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

03-12-2022

3

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

1

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

03-12-2022

2

Erik

8 Nintendo Switch-games voor december 2022

0

Nieuws 8 Nintendo Switch-games voor december 2022

03-12-2022

3

Erik

Reageer als eerste!