Pokémon Unite krijgt bezoek van Mew, Dodrio en Scizor

  • Nieuws

  • 26 aug 22 om 15:17

  • Dennis

  • 1

De cast van Pokémon Unite wordt in september uitgebreid met drie nieuwe speelbare Pokémon: Mew, Dodrio en Scizor. Daarnaast komt er ook een nieuwe map beschikbaar!

Op dit moment wordt het éénjarig jubileum van Pokémon Unite flink gevierd in het spel. Naast speciale tijdelijke evenementen, zijn ook de Pokémon Glaceon, Buzzwole en Tyranitar toegevoegd.

Het feest gaat nog even door, want voor september zijn weer drie nieuwe Pokémon aangekondigd. De legendarische Mew, de driekoppige Dodrio en de stalen Scizor komen respectievelijk 2, 15 en 29 september beschikbaar. In de speciale Mew’s Mural Challenge kunnen spelers een gratis licentie voor Mew vrijspelen.

De bovenstaande roadmap laat zien wat ons allemaal te wachten staat de komende tijd.

Daarnaast vinden de standard en ranked battles vanaf 2 september plaats op de gloednieuwe map Theia Sky Ruins. Naast nieuwe Pokémon en verbeterde visuele effecten, staan diverse legendarische Pokémon uit Ruby en Sapphire centraal. Rayquaza maakt zijn opwachting in het midden van de kaart, en de drie Pokémon Regice, Registeel en Regirock zijn er ook te vinden.

Welke Pokémon hoop jij binnenkort te zien in Pokémon Unite? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

0

Nieuws Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

24-04-2024

1

Rik

Pokémon GO Fest Finale 2022; alles wat je moet weten

0

Nieuws Pokémon GO Fest Finale 2022; alles wat je moet weten

27-08-2022

1

Icelos

Fan Friday: een realistische Eevee op ware grootte!

5

Special Fan Friday: een realistische Eevee op ware grootte!

26-08-2022

5

Rik

Discussieer met ons mee! 1

DenHette

26 aug 22 om 17:01

#6486‍

377 XP | 43 comments

Dodrio ziet er heel interessant uit met zijn 3x scoren. Dat Mew gratis vrij te spelen is is altijd een leuke bonus, maar de map is de leukste wijziging als je het mij vraagt! Het zal deugd doen om eens een change of scenery te hebben in de ranked matches!