Trailer Pokémon Scarlet / Violet toont evolutie Girafarig en meer

  • Nieuws

  • 6 okt 22 om 15:02

  • Erik

The Pokémon Company publiceert een nieuwe trailer van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Deze duurt liefst veertien minuten en onthult onder andere de gloednieuwe evolutie van Girafarig.

De video doet zijn onthullingen aan de hand van een reis van vier trainers door Paldea. Het toont onder andere hoe je Terrastalize Pokémon tegenkomt in het wild, hoe de landkaart eruit ziet en dat je waar je maar wil lekker kan picknicken!

Nieuwe Pokémon: Farigiraf

De trailer onthult één nieuwe Pokémon: Farigiraf, de evolutie van Girafarig.

Farigiraf
Categorie: Long Neck Pokémon
Type: Normal /Psychic
Hoogte: 10’6″
Gewicht: 352.7 lbs
Ability: Cud Chew / Armor Tail

Farigiraf heeft twee nieuwe abilities: Cud Chew en Armor Tail. Als een Pokémon met Cud Chew een Berry eet, krijgt hij de effecten van de berry nogmaals aan het eind van de volgende beurt. Amor Tail zorgt ervoor dat tegenstanders keen Priority-aanvallen kunnen gebruiken, zoals Quick Attack.

Na evolutie, worden de staart en hoofd van Girafarig één. De twee breinen zijn nu aan elkaar gelinkt, wat voor versterkte psychische krachten zorgt. De staart, die nu om het hoofd van Farigiraf zit, zorgt voor een stevige verdediging én aanval.

Scarlet / Violet introduceert de TM Machine

Met de TM Machine kun je je eigen TM’s (Technical Machines) maken. Dit zijn aanvallen die je aan je Pokémon kunt leren. Hier heb je League Points (LP) voor nodig. Deze punten krijg je door verder te komen in het verhaal of door Pokémon te ruilen.

Hoe verder je komt, hoe meer verschillende TM”s je kunt maken. Je kunt TM’s meerdere malen maken.

Lekker picknicken!

In Pokémon Sword & Shield at je curry – en in Scarlet & Violet mag je lekker gaan picknicken met je Pokémon! Bijna overal in Paldea kun je een picknicktafel openklappen om broodjes met je Pokémon klaar te maken een op te smikkelen. Dit kun je alleen of met vrienden doen. Vergeet je geen foto te maken?

Sandwiches in Scarlet / Violet kun je naar eigen gelang maken, en hebben handige effecten: zo herstellen ze het HP van je Pokémon, maar geven ze soms ook nuttige zij-effeecten voor tijdens jee reis! Probeer iets te maken wat er lekker uit ziet – of gooi gewoon zoveel mogelijk ingrediënten bij elkaar!

Terug van weggeweest: net als in X&Y en Sun&Moon, kun je je Pokémon weer lekker schoonmaken en opfrissen na al het harde werk dat ze voor je gedaan hebben! P

Begin september werd A Treasure Hunt onthuld, jouw drie missies in de open wereld van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. De games liggen vanaf 18 november in de winkelschappen voor de Nintendo Switch.

Wat vindt jij van deze nieuwe trailer? Laat het weten in de reacties!

Bron: The Pokémon Company

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

03-12-2022

3

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

1

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

03-12-2022

2

Erik

8 Nintendo Switch-games voor december 2022

0

Nieuws 8 Nintendo Switch-games voor december 2022

03-12-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 5

Duncmasta

06-10-2022

#7018

239 comments

De eerste indruk van die Girafarig evolutie was: wtf, maar naarmate ik beter kijk naar het design en bijbehorende stats, vind ik hem stiekem eigenlijk best tof.

Mink

06-10-2022

#7019

130 comments

Geinige trailer, maar het heeft me niet echt overtuigd. Ik ga de nieuwe Pokémon sowieso wel aanschaffen, maar vond wat ze toonden niet zo spectaculair. Ik snap ook echt niet waarom in iedere Pokémon-game een nutteloze food-mini-game zit. Wat ik wel heel tof vind; Firagarif is nog altijd een palindroom, net als Girafarig, zeer tof. TM machine is ook wel interessant, hoewel ik het uiteindelijk fijner vond in de tijd van Black & White; toen kon je TM's gewoon oneindig gebruiken.

Kitty

06-10-2022

#7024

35 comments

Vind het ook niet spectaculair. Erg veel uitgestrekte leegtes. Ik vond het curry maken in Sword/Shield wel leuk, maar dat broodjes smeren in deze past niet echt bij de rest. Wel fijn om Greedent te zien langskomen, dat is één van mijn favorieten!

rob1N

12-10-2022

#7113

624 comments

ja haha, alsof een CD breekt zodra je het een keer gebruikt... Pokemon logica.

Waliwal

06-10-2022

#7030

38 comments

Textures helaas nog ruk. Verder wel leuke gameplay elementen en autobattling lijkt me ook erg prettig. Wel heel jammer dat ze aspecten als resource gathering en catching zoals in Legends Arceus niet terug laten komen. Vooral de vlaktes voelden in PLA veel minder leeg aan door de ores, berry trees.