Trailer Pokémon Scarlet / Violet introduceert A Treasure Hunt

  • Nieuws

  • 7 sep 22 om 15:05

  • Erik

  • 4

The Pokémon Company heeft een nieuwe trailer van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet gepubliceerd. Deze toont jouw missie in Paldea: A Treasure Hunt.

De bomvolle trailer gaat in op de grote drie uitdagingen die je te wachten staan: Starfall Street, Path of Legends en de Victory Road. Daarnaast toont het beelden van een aantal nieuwe Pokémon en de Auto Battle-functie!

Onder de video hebben we al het nieuws op een rijtje gezet.

A Treasure Hunt en Auto Battle

In Pokémon Scarlet & Violet staat jou, als scholier, één centrale opdracht centraal: A Treasure Hunt. Trek door de wereld en zoek jouw eigen schatten! Binnen deze opdracht zijn drie verhalen verweven.

  • Victory Road: Bekende kost voor Pokémon-liefhebbers. In dit avontuur ga je langs verschillende locaties om de Gym Leaders te verslaan. Jouw doel? Champion Rank!
  • Starfell Street: Team Star is een groep aan schobbejakken, die moeilijkheden brengen voor jouw school. Aan jou om er een stokje voor te steken.
  • Path of Legends: Lukt het jou om Herba Mystica vinden? Samen met kok Arven ga je op zoek naar dit zeldzame ingrediënt, met krachtige gezondheidspotenties. Maar pas op: ze kunnen zomaar bewaakt worden door extra grote Pokémon…

Tijdens A Treasure Hunt ontmoet je allerlei nieuwe personages. Ms. Geeta, de voorzitter van de Pokémon League, bijvoorbeeld. Zij schijnt de sterkste te zijn van alle kampioenen in Paldea. Of Brassius, de Gym Leader van Artazon. Hij specialiseert in grass Pokémon.

Auto Battle
Pokémon Scarlet & Violet introduceert met de Let’s Go-functie daarnaast Auto Battle. Eén Pokémon kan met je meereizen in Paldea, en via ‘Let’s Go’ kun je ‘m een bepaalde richting opsturen. Hij of zij zoekt dan voorwerpen en houdt gevechten met nabije Pokémon.

Met Auto Battle vecht ’t beestje zonder dat jij commando’s hoeft te geven. Je Pokémon verwerft nog steeds ervaring en voorwerpen, en jij kan ondertussen doen wat je wil! Deze functie wordt veel gebruikt in Starfell Street.

Het artikel gaat verder onder de galerij.

Nieuwe Pokémon: Klawf, Ceruledge en Armarouge

De trailer toont daarnaast drie nieuwe Pokémon: Klawf, Ceruledge en Armarouge.

Klawf
Categorie: Ambush Pokémon
Type: Rock
Lengte: 1,3 m
Gewicht: 79 kg
Ability: Anger Shell / Shell Armor

Klawf heeft een nieuwe ability: Anger Schell. Als zijn HP 50% of minder wordt, wordt deze Pokémon woest. Dit verlaagt zijn Defense en Special Defense, maar verhoogt zijn Attack, Special Attack en Speed.

Ceruledge
Categorie: Fire Blades Pokémon
Type: Fire / Ghost
Lengte: 1,6 m
Gewicht: 62 kg
Ability: Flash Fire
Exclusief  voor Pokémon Violet

Ceruledge kent een exclusieve aanval: Bitter Blade. Dit is een fysieke Fire-aanval, die 50% van jouw HP herstelt die je als schade hebt toebrengt op de tegenstander.

Armarouge
Categorie: Fire Warrior Pokémon
Type: Fire Psychic
Lengte: 1,5 m
Gewicht: 85 kg
Ability: Flash Fire
Exclusief voor Pokémon Scarlet

Armarouge kent een exclusieve aanval: Armor Cannon. Een extreem krachtige aanval, maar het verlaagt zijn Defense en Special Defense na gebruik.

Lees meer over alle Pokémon via de officiële website.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet liggen vanaf 18 november in de winkelschappen voor de Nintendo Switch. Je gaat op avontuur door de Paldea-regio. Begin september werd het sluwe aapje Grafaiai bekend gemaakt.

Wat vind jij van de uitdagingen die je te wachten staan? Hoe bevallen de nieuwe Pokémon? Ik ben in ieder geval al helemaal fan van Ceruledge. Let us know in the comments!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

2

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

2

Rik

Eerste reviews van Splatoon 3 zijn binnen

1

Nieuws Eerste reviews van Splatoon 3 zijn binnen

07-09-2022

5

Erik

Koei Tecmo teaset onthulling nieuwe Atelier-game op TGS

0

Nieuws Koei Tecmo teaset onthulling nieuwe Atelier-game op TGS

07-09-2022

5

Rik

Discussieer met ons mee! 4

Selan

7 sep 22 om 15:47

#6602‍

2655 XP | 485 comments

Ok, ik vind Ceruledge en Armarouge gaaf eruit zien. Vooral die laatste heeft echt flinke Mega Man 2 vibes

Ik zag ook in een tweet dat Autobattles een ding zijn. Pokémon meets Xenoblade?

Robin

7 sep 22 om 18:56

#6604‍

3180 XP | 469 comments

De designs vind ik ook erg sterk. Ben benieuwd naar de rest en andere vormen die eventueel nog komen ^.^

Mitch

7 sep 22 om 19:57

#6606‍

3075 XP | 478 comments

Ceruledge is weer een punt erbij voor Pokemon Violet

rob1N

8 sep 22 om 09:07

#6607‍

5421 XP | 1044 comments

Ghost/Fire > Psychic/Fire, dus idd puntje voor Violet.

Die ability van Klawf is eigenlijk de move Shell Smash.

Iets zegt mij trouwens dat ze qua designs nooit echt kijken naar vorige generaties. Hadden we niet al wat krabbetjes? Ik hoop dat ze qua typings goed kijken naar unieke combinaties. Sommigen zijn er wel maar enkel dmv legendaries... Zou leuk zijn om die type combo's te zien. Laat maar zien die hele dex!