Pokémon Scarlet & Violet krijgen vandaag een nieuwe trailer

  • Nieuws

  • 01-06-2022 11:45

  • Erik

14

Er komt op 1 juni, 15:00 uur, nieuwe informatie over Pokémon Scarlet & Pokémon Violet. Dit deelt The Pokémon Company.

De informatie komt via een trailer op haar YouTube-kanaal. Het is niet bekend hoe lang de trailer duurt of wat we precies te zien krijgen.

 

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn in de Pokémon Presents van 27 februari aangekondigd voor de Nintendo Switch. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de franchise, zijn ze volledig open wereld. Het speelt zich af in een regio gebaseerd op Spanje.

Nou, de hypetrain begint bij mij al goed op te komen! Heb jij al zin in een nieuwe trailer?

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

Yosher

31-05-2022

#5124

"Dear trainers, we have heard you. You want us to take more time developing Pokémon games to enhance the quality of the games to what you're used to. As such, we have decided to delay Pokémon Scarlet version and Pokémon Violet version for an entire year so we can deliver the best possible product to you, our fans. We sincerely apologize for the inconvenience."

Als dit toch eens zou kunnen. 

lifegiving

31-05-2022

#5125

Nope , money money money. Dat is het ding.. Maar wie weet is het wat. We moeten even afwachten tot morgen <3

Lucas

01-06-2022

#5140

Haha! Dat zou nog het beste nieuws zijn.

Martijn

01-06-2022

#5151

Haha, beter nemen ze er de tijd voor inderdaad. Ergens jammer dat ze nu al aan een 2022-deadline vastzitten. Zit zelf helemaal niet te wachten op een jaarlijkse Pokémon-game. Beter één sterke game dan vijf net-niet titels. Dat gevoel heb ik wel een beetje bij Pokémon en de mate waarin ze Pokémon-games op de Nintendo Switch blijven gooien. Het voelt helemaal nog niet lang geleden sinds met Pokémon Sword en Shield de vorige generatie uitkwam. Dat we nu alweer een nieuwe generatie krijgen, voelt wat mij betreft al overhaast. Achteraf viel Pokémon Sword mij toch ook wat tegen. Vooralsnog ga ik geen Pokémon-games meer halen.

Ik vind Pokémon op zich heel tof, maar heb zonder handheld de hoofddelen nooit echt gespeeld. Op de Nintendo Switch was het dan eindelijk zover. Helaas wilde ik het veel leuker vinden dan het uiteindelijk voor mij bleek te zijn. Pokémon Sword was misschien niet de meest ideale start in de serie. Het leukste eraan vond ik de sfeer die rondom het spel ontstond op N1, wat mij uiteindelijk overhaalde het spel te halen. Het begon ook leuk, maar ineens was ik er volledig op uitgekeken. Ik begrijp dat Pokémon Sword en Shield bij veel mensen ook juist wél in de smaak vielen, maar ik kijk sinds toen een beetje uit met Pokémon-games op de Nintendo Switch. Heb uiteindelijk Pokémon Legends: Arceus ook niet gehaald.

Op het moment moet ik dus opnieuw overtuigd worden, om nogmaals een Pokémon-game te halen. Hoop dat Pokémon Scarlet en Violet zeer goed blijken te zijn. Het is vast niet zo moeilijk om mij over te halen, maar het moet wél gebeuren. Ben ondanks alles wel benieuwd wat ze vanmiddag willen laten zien. Mag best een prima impressie van het spel geven. Deze keer wacht ik sowieso eerst de reviews af, waaronder van onze eigen website.

Erik

31-05-2022

#5126

Hype! Ik heb er zin in.

Even wat snelle theorieën (geen tijd om zo snel een heel artikel te brouwen, helaas ):

+ Het plot in Scarlet / Violet heeft waarschijnlijk te maken met tijdreizen (Hisuian Zoroark zit in de game; scene met politieman toont een klok die over de rooie gaat + het hoofdpersonage is ditmaal wel erg jong)
+ De kans op een nieuwe Eeveelution is groot (in Pokémon anime zit nu een Eevee die om een of andere reden niet kan evolueren; The Pokémon Company spamt allemaal Eevee-filmpjes op haar YouTube-kanaal)
+ Er kan zomaar iets groots / onverwachts gebeuren met de 18 Pokémon-types (trailer legt hevig de focus op een plaza met tegels van alle Pokémon Types, die allemaal samenkomen in de Poké Ball in het midden)
+ Misschien hebben de Eeveelution en dat laatste puntje zelfs wel met elkaar te maken?

Robin

31-05-2022

#5136

Ik denk dat we meer verschillen gaan zien tussen Scarlet en Violet, Box Legendaries, Rodent/Bird Pokémon van de regio. Naam van de regio en begin stadje

Lucas

01-06-2022

#5139

Vrees dat jij vele punten raakt die kloppen. Zal wel weer een verhaaltje bij zitten en dus vrijheid zal beperkt zijn. Ook Arceus liet zien dat je gewoon hoge level Pokemons kunt plaatsen op begin gebieden, alleen hebben zij het toch verknalt met een saai verhaal ernaast. Verhaaltjes interesseren mij sowieso vrij weinig, zeker met middelmatige/geen cutscenes. Maargoed, wie weet bied het veel vrijheid, de eerste trailer leek al veelbelovend. 

rob1N

01-06-2022

#5143

ik vond de eerste trailer nog weinigzeggend tbh. Dat hele real world erin verwerken voor het filmpje doet mij echt weinig. Ik hoop dat ze hun animatie game eens een beetje opschroeven bij Gamefreak. Ik vind het hergebruik van pokemon models allemaal wel prima en begrijpelijk, maar al die human characters met dezelfde animaties is gewoon laks. De 'open wereld' beelden zagen er op zich al een stuk leuker uit dan Legends Arceus. 

Lucas

01-06-2022

#5155

Klopt, helemaal met je eens. Maar bedoel ook dat die trailer veelbelovend is vanwege die vrijheid beelden. De rest vond ik ook niet heel bijzonder.

rob1N

01-06-2022

#5142

ALS er een nieuw type geïntroduceerd wordt, dan krijgt Eevee sowieso daar een nieuwe evolutie van.

nNanob

01-06-2022

#5144

Dus 15:00 CEST?

Erik

01-06-2022

#5147

JAP!

willem

01-06-2022

#5152

Voor het gemak nog maar eens hier. 

- De standaard rat, vogel én een das worden getoond.

- Box legendaries (ik zeg Draken, want herkenbaar binnen Spaanse mythologie)

- De nieuwe main battle mechanic zal te maken hebben met het kleurenspectrum, mogelijk 'prisma' of 'regenboog'-vormen. Deze mechanic past de types aan van moves en lijkt op een combinatie van Z-Moves én de battle styles uit Legends. Centraal staat een diamant of kristal dat Pokémon deze vormen geeft. Is te zien in het Japanse logo van Scarlet/Violet. Bovendien staat kleur centraal want Scarlet en Violet zijn de uiterste op zowel het kleurenspectrum als een regenboog. We gaan het zien...

Mitch

01-06-2022

#5156

Nice, ik denk dat dit aardig uit gaat komen.