The Ancient Gods - Part Two DLC van Doom Eternal verschijnt later dit jaar

  • Nieuws

  • 3 jul 21 om 13:03

  • Erik

  • 0

We zijn nog niet af van de DLC in Doom Eternal! Ontwikkelaar id Software laat weten dat The Ancient Gods – Part Two ergens later dit jaar verschijnt.

Dit stukje DLC kwam afgelopen maart al uit voor concurrerende consoles. Het vormt het slotstuk van de Doom Slayer-saga, die begon met de hervertelling van DOOM voor de Nintendo Switch. Hierin krijg je onder andere een nieuw singleplayer-avontuur (je mag plaatsnemen op een draak) en krijg je verse wapens om mee te spelen.

Horde Mode

Daarnaast staat er een volledig nieuwe ‘Horde Mode’ op de planning als gratis update. Deze is exclusief voor de singleplayer en voegt volgens id Software “meer van de diversiteit en uitdaging toe waar de spelers op wachtten”. Helaas gaan ze nog niet op de details in.

De aankondiging is onderdeel van een statement van de ontwikkelaar op Twitter, waar ze beschrijven hoe COVID-19 het maken van de DLC en gratis content voor DOOM Eternal beïnvloedde. Die eerder genoemde Horde Mode is bijvoorbeeld een voortvloeisel van een eerder geplande ‘Invasion Mode’.

DOOM Eternal is sinds 8 december 2020 verkrijgbaar op de Nintendo Switch. Willem noemde het een staaltje magie dat we het spel überhaupt kunnen spelen op de hybride console.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Netflix niet langer beschikbaar op Wii U en Nintendo 3DS

6

Nieuws Netflix niet langer beschikbaar op Wii U en Nintendo 3DS

03-07-2021

2

Erik

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD kent autosave-functie

1

Nieuws The Legend of Zelda: Skyward Sword HD kent autosave-functie

03-07-2021

2

Erik

Reageer als eerste!