Take-Two Interactive neemt ontwikkelaar OlliOlli World over

  • Nieuws

  • 15 nov 21 om 15:46

  • Erik

  • 0

Gaminggigant Take-Two Interactive heeft Roll7 overgenomen, de maker van onder andere het aankomende OlliOlli World.

Roll7 gaat onder Private Division opereren, een van de uitgevers die Take-Two onder haar hoede heeft. In een statement laat Private Division weten dat het Roll7 “in zijn kracht zet” om de typische games te maken die ze al doen. Ze lichten daarnaast een tipje van de sluier op: naast OlliOlli World, heeft Roll7 op dit moment ook onaangekondigde projecten in ontwikkeling.

Simon Bennet, CEO bij Roll7, is blij met de overname: “Private Division is een geweldige uitgeverspartner voor OlliOlliWorld en we zijn opgetogen dat we als onderdeel van het label kunnen blijven groeien als studio.” Lees hier het persbericht.

Take-Two Interactive is eigenaar van diverse grote uitgevers in de game-industrie, waaronder 2K Games, Rockstar Games en dus Private Division. Rockstar bracht recentelijk nog het slecht ontvangen GTA: The Trilogy -Definitive Edition uit.

Bron: Private Division

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Nieuwe gameplaybeelden voor Souldiers

0

Nieuws Nieuwe gameplaybeelden voor Souldiers

15-11-2021

0

Robin

Legend of Tianding – Everybody is Kung-Fu fighting

0

Review Legend of Tianding - Everybody is Kung-Fu fighting

15-11-2021

4

Robin

Reageer als eerste!