Square Enix kondigt Harvestella aan voor de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 29-06-2022 14:38

  • Erik

2

Square Enix brengt Harvestella naar de Nintendo Switch, een RPG annex farming simulator. De titel staat op de planning voor 4 november 2022.

Harvestella neemt je mee naar een veelzijdige en kleurrijke wereld, temidden van de ‘Quietus’. Een calamiteit die optreedt tijdens elke verandering van het seizoen en al het leven bedreigd. Het wordt ook wel het seizoen van de dood genoemd.

Aan jou om de waarheid achter deze ramp te achterhalen. Ondertussen oogst je gewassen, maak je kennis met naburige dorpsbewoners en rijg je monsters aan je zwaard.

Verwacht het volgende in Harvestella:

  • Verschillende steden: Nemea Town, waar de kersenbloesems het hele jaar bloeien. Seaside Town Shatolla, waar je perfect uit kunt gaan. Lethe Village kent elk seizoen een andere kleur en Holy Capital Argene is volledig door sneeuw bedekt.
  • Het is aan jou om gewassen te planten en oogsten. Geoogste goederen kun je verschepen voor geld of gebruiken als crafting material. Je kunt er ook mee koken om je zelf een extra boost te geven tijdens gevechten!
  • Je verzorgt divers dieren op je boerderij, waaronder het vogeltje Cluffowl, de geit Woolum en je huisdier Totaku. Goede verzorging levert leuke beloningen op!
  • Sluit vriendschappen en relaties met naburig volk. Zoals Shrika, een missionaris die een nieuw doel zoekt of Heine een charmante monteur. Of wat dacht je van Aria, een mysterieus meisje die zegt dat ze uit de toekomst komt… Door met ze om te gaan, krijg je een betere band met je kameraden.
  • Je kunt uit diverse jobs kiezen tijdens gevechten. Zo heb je de zwaardvechter Fighter, de razendsnelle Shadow Walker en de Mage, die specialiseert in magische aanvallen. Je doel is om de zwakke plekken van vijanden te raken.

Harvestella is aangekondigd tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase van 28 juni.

Wat is jouw eerste indruk van Harvestella? Laat het weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

johanjiro

29-06-2022

#5690

  • Ik word een beetje moe van de farming simulations maar deze ziet er toch gaaf uit. De sfeer van de game oogt zeer goed. Ben benieuwd.
  •  
deejaydadream

29-06-2022

#5691

Ik hoop dat het farmen goed gebalanceerd is, en dat je daar vele voordelen uit haalt die het verhaal of je gevecht goed doen. En niet leuk als erbij, dan kijk ik zeer uit naar deze game.