Harvestella

Harvestella neemt je mee naar een veelzijdige en kleurrijke wereld, temidden van de ‘Quietus’. Een calamiteit die optreedt tijdens elke verandering van het seizoen en al het leven bedreigd. Het wordt ook wel het seizoen van de dood genoemd.

Aan jou om de waarheid achter deze ramp te achterhalen. Ondertussen oogst je gewassen, maak je kennis met naburige dorpsbewoners en rijg je monsters aan je zwaard.

Verwacht het volgende in Harvestella:

  • Verschillende steden: Nemea Town, waar de kersenbloesems het hele jaar bloeien. Seaside Town Shatolla, waar je perfect uit kunt gaan. Lethe Village kent elk seizoen een andere kleur en Holy Capital Argene is volledig door sneeuw bedekt.
  • Het is aan jou om gewassen te planten en oogsten. Geoogste goederen kun je verschepen voor geld of gebruiken als crafting material. Je kunt er ook mee koken om je zelf een extra boost te geven tijdens gevechten!
  • Je verzorgt divers dieren op je boerderij, waaronder het vogeltje Cluffowl, de geit Woolum en je huisdier Totaku. Goede verzorging levert leuke beloningen op!
  • Sluit vriendschappen en relaties met naburig volk. Zoals Shrika, een missionaris die een nieuw doel zoekt of Heine een charmante monteur. Of wat dacht je van Aria, een mysterieus meisje die zegt dat ze uit de toekomst komt… Door met ze om te gaan, krijg je een betere band met je kameraden.
  • Je kunt uit diverse jobs kiezen tijdens gevechten. Zo heb je de zwaardvechter Fighter, de razendsnelle Shadow Walker en de Mage, die specialiseert in magische aanvallen. Je doel is om de zwakke plekken van vijanden te raken.

De titel is uit de hand van Square Enix, bekend van Dragon Quest en Final Fantasy. De titel lanceert 4 november 2022.

Screenshots

Trailer