Splatoon 3 deelt afbeeldingen nieuwe kapsels

1

Booyah! Splatoon 3 heeft weer nieuwe customising-opties  voor je Inkling- of Octoling-personages in het zonnetje gezet. Via de officiële Twitter-kanalen zijn er een aantal nieuwe afbeeldingen van tentakel-kapsels gedeeld.

Dit bericht volgt op de nieuwe broek-opties die Splatoon 3 aanbiedt. Nintendo deelde acht haarstijlen voor je avatars, waaronder gloednieuwe, een paar oude bekenden en een twist op eerdere kapsels. Zowel Inkling-kapsels als Octoling-kapsels passeren de revue. Hoewel je vrijlijk kunt kiezen tussen een Inkling of Octoling-personage in Splatoon 3, zijn de kapsels exclusief verdeeld per ras.

De marketingmachine voor Splatoon 3 komt langzaamaan op gang. Naast de aandacht voor de nieuwe opties om je avatar aan te passen, deelde Nintendo afgelopen week ook een nieuwe stage voor de game.

Splatoon 3 komt uit op 9 september voor de Nintendo Switch.

Welk kapsel vind jij het tofste er uit zien? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

1

Special Wat spelen jullie dit weekend? [2 juli]

02-07-2022

1

Erik

0

Review The Legend of Bum-bo - Candy Crush in een wat smeriger jasje

02-07-2022

3

Randy

2

Nieuws Sea of Stars is uitgesteld naar 2023

02-07-2022

2

Rik

Discussieer met ons mee!

Yosher

23-06-2022

#5558

Schijnt dat je ook de wenkbrauwen nu kan aanpassen.