Splatoon 3 onthult nieuwe stage: 'Baarsreservoir'

  • Nieuws

  • 17 jun 22 om 15:14

  • Rik

Via de officiële Twitter-accounts heeft Nintendo een nieuwe stage voor Splatoon 3 bekend gemaakt. Bekijk ‘Baarsreservoir, of ‘Undertow Spillway’ in de Engelse versie, hieronder.

De korte omschrijving leert ons dat het Baarsrersevoir ooit een overstromingsreservoir onder Splatsville was. Na jaren van ongebruik als reservoir is het omgebouwd tot locatie voor grondoorlogen (Turf Wars). Sindsdien is het een verse plek in Splatsville. De nieuwe stage is duidelijk gebaseerd op de enorme overstromingsreservoirs die onder Tokio zijn gebouwd.

Splatoon 3 komt uit op 9 september voor de Nintendo Switch.

Lijkt Baarsreservoir jou een leuke stage om uit te proberen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Stel items zelf in met de nieuwe Mario Kart 8 Deluxe update

2

Nieuws Stel items zelf in met de nieuwe Mario Kart 8 Deluxe update

07-12-2022

5

Evelyne

Top 15 meest gedownloade Nintendo Switch-games [November 2022]

1

Nieuws Top 15 meest gedownloade Nintendo Switch-games [November 2022]

07-12-2022

4

Evelyne

Hoofdafbeelding van Mario Kart 8 Deluxe DLC en de nieuwe circuits

6

Special Mario Kart 8 Deluxe DLC: alles over de circuit-uitbreidingspas

07-12-2022

13

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

17-06-2022

#5471

400 comments

Ja nee, ik vind het niet echt een leuk level uitzien eerlijk gezegd. Beter komen er nog leukere levels. Ik merk van mezelf dat ik levels die buiten afspelen leuker vind dan diegene binnen. Zo vind ik Ancho-V Games en Humpback Pumptrack echt niet leuk. Maar Mako Mart en Walleye Warehouse vind ik dan wel weer grappig.

Hoop zelf op een trein station, boerderij, pier, jachthaven, Drive-in cinema, en een Los Angeles ge-inspireerde Ghetto. Vooral die laatste lijkt me serieus interessant, en niet alleen vanwege mijn liefde voor CJ en Los Santos, maar vanwege de hele aesthetic met graffiti op muren, gaas hekwerk waar je alleen als squid/octopus door heen kan komen, een classic bouwstijl van de huizen, en je kan er een twist aan maken dat daar ''turf wars'' begonnen zijn.

Maar wat me ook leuk lijkt is dat ze net als Mario Kart Tour steden gebruiken om daar stages van te maken. Denk daar bij als Venetië met grachten die hindernissen bieden, San Francisco's Lombard Street of gewoon Rotterdam's Blaak met het trein en tram station, kubus woningen en markthal.

Verder hoop ik dat de nieuwe duo's snel worden aangekondigd. Ik ben op dit moment nog steeds Marina fan, maar daar kan verandering in komen. Het mag van mij ook 2 mannelijke duo's zijn. In Octo Expansion reflecteerde Pearl en Marina Biggie en Tupac, wat mij de vraag stelt: Waar zullen de volgende op gebasseerd zijn? Ik zou bvb een Tony Hawk en Rodney Mullen gebaseerde duo willen zien, of misschien ter ere een Kobe Bryant en Lebron James duo. Maar als ze waarschijnlijk muzikanten zijn, zie ik graag: Kurt Cobain en Axl Rose gebaseerd duo.