Sonic the Hedgehog 3-film krijgt releasedatum: 20 december 2024

  • Nieuws

  • 09-08-2022 14:37

  • Kitty

0

Er is een releasedatum aangekondigd voor het derde deel van Sonic the Hedgehog. De film verschijnt op 20 december 2024, dus het gaat nog even duren!

De Sonic the Hedgehog 3-film werd eerder dit jaar bevestigd. Ook wordt er gewerkt aan een live action serie over Knuckles, waarin Idris Elba het personage weer inspreekt. Streaming-dienst Paramount+ zou de show moeten presenteren zodra het klaar is voor primetime.

De eerste Sonic the Hedgehog film kwam begin 2020 in de bioscoop. Het succesvolle vervolg verscheen april dit jaar. Naast de introductie van Knuckles was in Sonic the Hedgehog 2 ook Tails te horen, die werd ingesproken door Colleen O’Shaughnessey. Zij speelt dezelfde rol in SEGA’s games. Ben Schwartz heeft in elke film de stem van Sonic the Hedgehog ingesproken.

Kijk jij er al naar uit? En heb je de eerste twee delen gezien? Deel je mening in de comments!

Deel dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Reageer als eerste!