De tweede Sonic-film brengt flink geld in het laatje

0

De tweede Sonic the Hedgehog-film draait sinds eind maart wereldwijd in de bioscoop, en is flink op weg om een van de succesvolste videogame-verfilmingen ooit te worden!

Tot nu toe heeft de film iets meer dan 400 miljoen dollar opgebracht, dat is wereldwijd. Daarmee is het de op vier na meest succesvolle verfilming waarin een videogame-personage centraal staat. De vier films die nog meer geld opbrachten zijn Uncharted, Rampage, Detective Pikachu en Warcraft. Deze top 5 staat redelijk dicht bij elkaar, en Sonic the Hedgehog 2 draait nog, dus de kans is groot dat deze nog wat meer films gaat passeren.

De derde Sonic-film staat overigens ook al op de planning voor 2024, volgens de scriptschrijvers. Ook is er een live-action serie op komst, waarin Knuckles de hoofdrol gaat spelen.

Heb jij de films gezien, en ben je ook benieuwd naar al het nieuws dat er nog aan gaat komen? Hoe lang zou het duren voordat Sonic the Hedgehog 2 de meest succesvolle videogame-verfilming ooit wordt? Laat het vooral weten in een reactie.

Deel dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!