Sonic Origins snelt op 23 juni naar Nintendo Switch

4

SEGA heeft Sonic Origins een releasedatum gegeven. Vanaf 23 juni is de bundel verkrijgbaar voor onder andere de Nintendo Switch.

De digitale collectie bevat verbeterde versies van Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD, en gaat $39,99 kosten (waarschijnlijk €39,99). Ook is er een Digital Deluxe-versie beschikbaar, met extra’s zoals meer uitdagende missies, speciale animaties en muziekstukken uit andere Mega Drive-spellen. Deze kost $44,99.

Door de game digitaal te pre-orderen, krijg je de Start Dash Pack: deze geeft alvast 100 medallions, alsmede een Mirror Mode en een achtergrond van een SEGA MegaDrive.

Naast de vier Sonic-spellen, is er een speciale Anniversary Mode. deze ondersteunt breedbeeld en kent een oneindig aantal levens. Daarnaast zijn er optionele missies waarmee je in-game medailles, medallions, kunt verzamelen (zie screenshot hieronder). Medailles gebruik je om speciale levels en voorwerpen vrij te spelen.

Sonic Origins komt uit op de officiële verjaardag van Sonic the Hedgehog. Het feit dat Sonic 3 & Knuckles in het pakket zit is bijzonder: deze ontbrak op veel recente compilaties. Het kreeg bijvoorbeeld niet de SEGA Ages-behandeling op de Nintendo Switch.

De bekendmaking van de releasesdatum zat er al aan te komen: diverse bureaus hadden Sonic Origins al een leeftijdsclassificatie gegeven.

Het missiesysteem in Sonic Origins.

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

1

Review Captain Velvet Meteor: The Jump+ Dimensions

17-08-2022

0

Mitch

2

Review Kokoro Clover: Een klaver juweeltje

17-08-2022

3

Evelyne

2

Nieuws Fire Emblem Warriors: Three Hopes passeert de 1 miljoen verkopen

17-08-2022

1

Rik

Discussieer met ons mee!

Yosher

20-04-2022

#4611

Krijg toch vaak de neiging om Sonic games te kopen, maar als ik dat dan doe dan speel ik ze vaak vervolgens bijna niet omdat de games me weinig lijken te trekken. Sonic 2 en Sonic 3 heb ik wel eens uitgespeeld maar dan heb je het ook ver gehad. Weet dus niet of ik zelf hier op zit te wachten.

Wel een leuk pakketje verder en ik kan zeker zien dat mensen hier enthousiast over kunnen worden!

Mitch

20-04-2022

#4612

Nu snap je direct waarom Sonic 1 en Sonic 3 nog niet op NSO+ staan.

CoeXisT

20-04-2022

#4613

Ik vind dit wel heel erg prijzig. Die laatste Sonic games op de Switch of andere Nintendo consoles vond ik ook maar zo zo. Maar het blijft ook lastig voor mij. Ik was behoorlijk #TeamNintendo tijdens de Console Wars.

Heb ooit wel een eens een Sega MegaDrive 2 gehad en Sonic 2 was een toffe game. Maar toch haalde die het nooit bij Super Mario of Donkey Kong Country games.

daftmark18

20-04-2022

#4614

Deze gaat zeker in huis komen😃 eindelijk weer eens sonic 3 !