Sonic Origins krijgt leeftijdsclassificatie in Australië en Zuid-Korea

  • Nieuws

  • 20 apr 22 om 08:52

  • Erik

  • 1

Sonic Origins heeft in twee landen een leeftijdsclassificatie ontvangen: Australië en Zuid-Korea. Dit kan betekenen dat de release van de compilatie nabij is.

Het gaat om de PC-versie van de game. In Zuid-Korea kreeg deze een “speelbaar voor alle spelers”-classificatie, wat in Europa een 3+-rating inhoudt. Australische autoriteiten gaven de game een ‘G’: milde thema’s en geweld.

Dit is niet alles: in de PlayStation Store dook daarnaast nieuw artwork van de game op. Deze toont de hoofdpersonages uit de eerste Sonic-spellen, waaronder Tails, Knuckles en Dr. Eggman.

Nieuw artwork uit de PlayStation Store van Sonic Origins

Het is lang stil gebleven rondom Sonic Origins. De bundel is tijdens de Sonic Central-presentatie van SEGA aangekondigd (link naar archief N1ntendo) op 27 mei 2021, maar sindsdien hebben we niets meer gezien.

Sonic Origins is een compilatie van Sonic the Hedgehog, Sonic 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD. De games krijgen toevoegingen voor moderne systemen, waaronder een breedbeeld-setting. De game  staat op dit moment gepland voor een “verschijning in 2022”.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Amsterdam Tour begint vandaag in Mario Kart Tour

9

Nieuws Amsterdam Tour begint vandaag in Mario Kart Tour

20-04-2022

6

Erik

Tetris 99 krijgt cross-over met Kirby en de Vergeten Wereld

2

Nieuws Tetris 99 krijgt cross-over met Kirby en de Vergeten Wereld

19-04-2022

5

Dennis

Discussieer met ons mee! 1

daftmark18

20 apr 22 om 13:12

#4607‍

172 XP | 29 comments

Ben toch wel erg benieuwd naar deze collectie. Al hadden ze van mij ook wel master system en game gear titels bij mogen doen.