Sonic Frontiers stond eigenlijk op de planning voor 2021

  • Nieuws

  • 3 jan 22 om 15:52

  • Erik

  • 0

Sonic Frontiers moest eigenlijk afgelopen jaar al verschijnen, ter ere van het dertigjarige bestaan van Sonic. SEGA besloot de release echter uit te stellen om de kwaliteit verder te bevorderen.

SEGA laat dit weten tijdens een investeerdersmeeting afgelopen maand van moederbedrijf SEGA Sammy. Ze zeiden het volgende (vertaald):

“Origineel stond het op de planning voor dit jaar [2021], de dertigste verjaardag van Sonic, maar we hebben de release uitgesteld om de kwaliteit verder te polijsten. [..] Tijdens de ontwikkeling hebben we de onafgebroken analyse uitgevoerd om de kwaliteit van de game voor release te bevorderen. We hebben het bijvoorbeeld laten testen op basis van externe evaluaties.”

De uitgever denkt dat Sonic Frontiers hoge ogen gaat gooien: “Ik heb het gevoel dat dit een goede game gaat worden, en heb er hoge verwachtingen voor. [..] Dit is een titel zonder compromissen op kwaliteitsgebied, en eentje die vele nieuwe uitdagingen heeft getrotseerd.”

Sonic Frontiers staat op de planning voor een release tijdens de feestdagen van 2022. De game laat je platformen in grootse gebieden, en heeft wel wat weg van The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Sophia the Traveler – Het had zo mooi kunnen zijn…

0

Review Sophia the Traveler - Het had zo mooi kunnen zijn...

26-04-2024

2

Karlijn

Sluipen staat centraal in nieuwe beelden Pokémon Legends Arceus

4

Nieuws Sluipen staat centraal in nieuwe beelden Pokémon Legends Arceus

04-01-2022

4

Mitch

Nieuwe outfit voor Mario komt naar Mario Golf Super Rush

0

Nieuws Nieuwe outfit voor Mario komt naar Mario Golf Super Rush

03-01-2022

1

Jeroen

Reageer als eerste!