Sonic Frontiers onthult eerste Nintendo Switch-beelden en lineaire levels

  • Nieuws

  • 28-06-2022 18:51

  • Mitch

2

De Nintendo Switch-versie is niet langer een mysterie!

In de Partner Showcase van vandaag zaten nieuwe beelden van Sonic Frontiers. Hierin rent Sonic lustig rond door een open wereld, maar nieuw is dat de egel ook bepaalde portalen kan betreden voor ouderwetse, lineaire levels. Uiteraard zat Green Hill Zone er weer bij! Het is tevens de eerste keer dat we de Nintendo Switch-versie in actie zien. Check de beelden hieronder.

Vergeleken met de andere versies krijgt die op de Switch uiteraard een aardig grote grafische klap, maar de framerate zelf lijkt op deze beelden in ieder geval goed in orde. Sonic Frontiers verschijnt deze feestdagen voor Nintendo Switch.

Hebben deze beelden jou overtuigd om Frontiers te halen? Laat het weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Mitch

Mitch houdt van Nintendo, maar schuwt kritiek op het bedrijf niet. Als Community Manager houdt hij de sfeer op N1 graag relaxed en gezellig. Je mag hem altijd uitdagen voor een potje Smash of Mario Party in de N1-Discord!

Lees meer over Mitch

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

Fl@ppy

28-06-2022

#5658

Heb nooit iets met Sonic gehad, omdat het eigenlijk altijd om snelheid draait. Niet echt mijn ding. Ik vind de trailer er daarentegen best goed uitzien voor een Switchgame.

DetectivePikachu

28-06-2022

#5664

Oef… En dan heet Kirby’s game De Vergeten Wereld en klaagden mensen over het gebrek aan Pokémon in Legends: Arceus… Deze open wereld van Sonic ziet er bijna totaal uitgestorven uit…