Sonic Frontiers kost 20 tot 30 uur om te voltooien

  • Nieuws

  • 16-06-2022 14:38

  • Robin

1

Volgens een interview met game director Morio Kishimoto zou Sonic Frontier 20 tot 30 uur kosten om te voltooien.

IGN heeft de hele maand al exclusieve content gedeeld voor Sonic Frontiers. In een recentelijk interview met game director Morio Kishimoto werd onder andere de duur van het spel gesproken. Volgens Kishimoto zou de gemiddelde speler ongeveer 20 tot 30 uur nodig hebben om het spel te voltooien. De completionists onder ons zullen hier makkelijk het dubbele aan tijd kwijt zijn.

Om te zorgen dat spelers zich niet vervelen tijdens deze uren heeft het Sonic Team character progression toegevoegd. Hiermee kunnen spelers door middel van een skill tree en een level up systeem de blauwe egel sterker maken.

Zijn jullie enthousiast over deze spelduur of ben je nog niet helemaal overtuigd? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

ageQned

16-06-2022

#5449

Skill Tree ok hmm ben echt benieuwd hoe deze Sonic game gaat uitpakken. Blijf met een dubbel gevoel zitten waarbij vooral overheerst dat het een toffe gane kan worden, maar waar ze net zo goed een andere personage hadden kunnen gebruken. Blijf met het gevoel zitten dat de game totaal anders aanvoelt en speelt dan we van Sonic gewend zijn. Of dat iets goeds of slecht is zal gaan blijken.