Eerste gameplay-trailer Sonic Frontiers toont open wereld

  • Nieuws

  • 31-05-2022 19:57

  • Willem

2

Uit het niets verscheen vanavond de eerste gameplay trailer voor de volgende grote 3D Sonic game, Sonic Frontiers. Deze trailer geeft een korte blik op de gameplay en stijl van het spel dat later dit jaar uitkomt.

Sonic Frontiers grijpt terug naar de fotorealistische stijl die we niet meer in Sonic-spellen hebben gezien sinds de beruchte Sonic The Hedgehog uit 2006. Sonic kan in deze game vrij rondlopen door de spelwereld en lijkt verschillende missies en opdrachten te moeten voltooien. De vergelijking met Nintendo’s eigen Breath of the Wild werd al gemaakt toen de game werd aangekondigd, maar in deze trailer zijn ook verschillende torens te zien die de kaart van de wereld verder lijken in te vullen. Alhoewel het meer lijken op hamsterwielen dan torens. Ook zijn kort fragmenten te zien van het combat-systeem dat een stuk sneller en dynamischer overkomt dan de homing-attacks uit eerdere 3D Sonic-spellen. Meer details over Sonic Frontiers zullen bekend worden gemaakt door IGN tijdens de gehele maand juni als onderdeel van IGN First.

Wordt jij enthousiast van Sonic Frontiers? Of gaat dit weer een 3D Sonic-misser worden? Laat het ons weten in de reacties!

Deel dit bericht:

Over Willem

Als redacteur en reviewer voor N1-UP stort Willem zich in het avontuur. Zijn specialisatie zit hem in abstracte indie-games, actie-spellen, thematische verhalen en de singeplayer avonturen. Zodoende heeft hij Hyrule al talloze keren gered van het kwaad en iedere Pokémon die ooit heeft bestaan gevangen. In zijn vrije tijd werkt hij graag aan het maken van video's en ook in-game fotografie is één van zijn grote passies. Voor vragen kan je hem altijd stalken op twitter: www.twitter.com/whilhorst

Lees meer over Willem

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

Martijn

31-05-2022

#5138

Heb eigenlijk nog geen idee wat ik ervan vind. Het ziet er op zich niet slecht uit, maar... Sonic Team. Lijkt wel alsof ze Sonic zelf niet meer begrijpen. Cartoonegel gaat weer in een realistische wereld rondrennen. Misschien ook wel omdat het ooit werkte, o.a. in de Sonic Adventure-games en nu in de Sonic-speelfilms. Het oogt wat grauwig. Wat kleurrijker zou niet misstaan. Daarnaast denk ik dat de ontwikkeling begon na Breath of the Wild, want het lijkt wat op Hyrule. Maak eens een Sonic-game, Sonic Team!

Zelf heb ik het liever tekenfilmachtig in Sonic-games. Hoop dat ze intussen de instant-deaths uit de 3D-formule hebben gehaald. Dat vond ik altijd zwaar frustrerend. Heb in games sowieso een hekel aan onvermijdelijk afgaan, terwijl je er niks tegen kunt doen. Liever ook niet teveel automatische delen op rails.

Sonic is de laatste jaren nogal wisselvallig. Moeilijk om nu al een oordeel te geven. Sonic Mania was een stap voorwaarts. Sonic Forces weer een flinke stap terug. Hopelijk weet Sonic Frontiers het weer wat beter te doen. Dan is er ook nog Sonic Origins. Als SEGA die beide weet te verpesten, dan ben ik voorlopig wel klaar met Sonic's games. Hopen op het beste dus voor Sonic Frontiers. Het ziet er in deze teaser-trailer niet eens slecht uit, maar die heb ik ook vaker gehoord. Genoeg slechte Sonic-games met een toffe trailer. Ik blijf nog even op mijn hoede, al ben ik op zich wel benieuwd naar een nieuwe Sonic-game. Hopelijk wordt het tof.

Waliwal

01-06-2022

#5167

Ja ze snappen totaal niet waar de fanbase naar op zoek is. De fans van Sonic willen afaik een game als Sonic Adventure 2. Lekker cartoony, edgy verhaal met rivaliteit tussen Sonic en Shadow. Lekker aankloten met Chao's. Dat had gewoon charmes.