Sonic Frontiers is op Gamescom 2022 voor het eerst speelbaar voor publiek

  • Nieuws

  • 17 aug 22 om 13:53

  • Dennis

  • 0

Nog een kleine week, en dan barst in Keulen het grote gamespektakel Gamescom weer los. Sonic Frontiers zal daar voor het eerst speelbaar zijn voor bezoekers!

Van 24 tot en met 28 augustus verandert de Koelnmesse weer in een walhalla voor gamers, want na twee jaar vindt eindelijk de Gamescom weer plaats in fysieke vorm. SEGA licht alvast een tipje van de sluier op. Sonic Frontiers gaat namelijk speelbaar zijn voor publiek, en dat is voor het eerst. Eerder maakte SEGA al bekend dat Sonic Frontiers in ieder geval niet uitgesteld gaat worden.

Naast Sonic Frontiers neemt SEGA onder andere Two Point Campus, Endless Dungeon, Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – The Hinokami Chronicles, Soul Hackers 2, Hyenas, Company of Heroes 3, Total War: Warhammer III, en Humankind mee. Ook wordt er stilgestaan bij het 25-jarig jubileum van de Persona-reeks.

Een eerder getoonde trailer liet al Nintendo Switch gameplay-beelden zien

Je vindt de stand van SEGA in hal 9, plek A18. En voor wie er fysiek niet bij kan zijn, zal de uitgever ook te zien zijn tijdens de Gamescom: Opening Night Live stream die op dinsdag 23 augustus wordt uitgezonden.

Ga jij volgende week naar Gamescom, en de rijen trotseren om Sonic Frontiers te proberen?

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

0

Media Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

18-04-2024

0

Erik

Fire Emblem Warriors: Three Hopes passeert de 1 miljoen verkopen

2

Nieuws Fire Emblem Warriors: Three Hopes passeert de 1 miljoen verkopen

17-08-2022

1

Rik

Kirby’s Dream Buffet is uit; haal jij ‘m in huis?

5

Poll Kirby's Dream Buffet is uit; haal jij 'm in huis?

17-08-2022

3

Erik

Reageer als eerste!