Sakurai deelt beelden van prototype Smash Bros: Dragon King

  • Nieuws

  • 21 okt 22 om 20:57

  • Robin

  • 0

De eerste beelden van Dragon King: The Fighting Game worden getoond in de nieuwste video van Masahiro Sakurai on Creating Games. Dragon King is het prototype van het originele Super Smash Bros.

In zijn meest recente video vertelt Sakurai hoe Super Smash Bros. is ontstaan uit dit prototype. Dragon King werkte al op dezelfde principes als de bekende fighter, zoals een oplopende schademeter, maar het prototype bevatte nog geen speciale aanvallen, voorwerpen of dodges. Er was al een stage die wat weg had van het uiteindelijke Battlefield.

In de volledige video legt Sakurai ook uit hoe Super Smash Bros. een antithesis werd in het fighting genre.

Hoe het ooit begon!

Dragon King: The Fighting Game werd primair ontwikkeld door Masahiro Sakurai en oud-Nintendo-president Satoru Iwata. Lees meer over Dragon King en de totstandkoming van Smash.

Zoals eerder vermeld heeft Sakurai nu een YouTube-kanaal waar hij meer vertelt over gamedesign. Een maand geleden wist Sakurai al meer dan 100.000 subs te vergaren op zijn kanaal.

Bron: Sakurai on Creating Games

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

1

Dennis

Max Raid-event met Glastrier & Spectrier live in Sword & Shield

1

Nieuws Max Raid-event met Glastrier & Spectrier live in Sword & Shield

22-10-2022

3

Erik

Pokémon Scarlet & Violet

16

Hands-on Pokémon Scarlet & Violet

21-10-2022

16

Dre

Reageer als eerste!