Return to Monkey Island krijgt datum: 19 september 2022

  • Nieuws

  • 24 aug 22 om 09:39

  • Erik

  • 0

Return to Monkey Island krijgt een datum op Nintendo Switch: op 19 september kunnen we de knotsgekke adventure-game verwachten.

De releasedatum is bekend gemaakt door Nintendo en Devolver Digital met een knotsgekke trailer. Hierin doet een bescheiden piratenmarketeer zijn best om de titel aan je te verkopen. In vogelvlucht krijg je een hoop locaties en personages te zien.

Return to Monkey Island is aangekondigd tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase van juni met een even zo knotsgekke trailer. De titel is geïnspireerd op de originele point-and-click-spellen uit de jaren ’90, maar geen direct vervolg. Ook zonder ervaring kun je dus straks de knotsgekke avonturen van Guybrush Threepwood beleven!

Bron: Devolver Digital

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

2

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

2

Rik

Trailer NieR:Automata toont 2B in actie op Nintendo Switch

0

Media Trailer NieR:Automata toont 2B in actie op Nintendo Switch

24-08-2022

2

Erik

Sonic Frontiers verschijnt 8 november voor Nintendo Switch

0

Nieuws Sonic Frontiers verschijnt 8 november voor Nintendo Switch

24-08-2022

4

Erik

Reageer als eerste!