Return to Monkey Island komt eerst naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 28-06-2022 22:04

  • Jeroen

0

Deze point-and-click game was al eerder aangekondigd maar tijdens de Partner Showcase van eerder vandaag is er nieuwe informatie naar buiten gekomen, evenals een gloednieuwe trailer!

Return to Monkey Island, een vervolg op de eerste twee klassieke Monkey Island-spellen, komt namelijk eerst naar de PC en Nintendo Switch. Andere consoles volgen later, al is momenteel nog niet bekend welke dat precies zullen zijn. De eerste gameplay werd ook getoond, en deze kun je in onderstaande trailer bekijken.

Return to Monkey Island is dus geen vervolg op de drie Monkey Island-spellen die na de eerste twee verschenen. Fans van Curse of Monkey Island, Escape from Monkey Island en Tales of Monkey Island hoeven niet te gaan wenen in een hoekje, want er zal ook zoveel mogelijk rekening gehouden worden met het canon uit die drie spellen.

Kijk je ook al uit naar nieuwe one-liners? Laat het vooral weten in een reactie!

Deel dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!