Producer Mario + Rabbids Sparks of Hope vertelt waarom Yoshi niet in de game zit

De producent van Mario + Rabbids Sparks of Hope, Xavier Manzanares, heeft informatie vrijgegeven over het besluit om Yoshi niet toe te voegen aan het spel.

Mario, Peach, en Luigi zitten net als in Mario + Rabbids Kingdom Battle wel in het spel. Echter is Yoshi er niet bij. Manzanares deelt hoe het besluit is genomen (vertaald):

Toen we bezig waren met het team op te stellen wilde we het anders doen dan in Kingdoms Battle  We wilden het spel “evolueren”.

We besloten om negen personages te kiezen, maar wisten nog niet welke. We wilden voor andere personages kiezen dan in Kingdoms Battle. Omdat het niet een direct vervolg is hebben we veel overleg gehad en geloven dat spelers nog steeds interesse hebben en ons begrijpen in de keuzes die gemaakt zijn. we hopen dat spelers denken: “De keuze voor de helden met wat ze doen in gevechten zijn logisch. De verschillende type helden en de synergie tussen de helden is super cool.” Dus we brainstormden en kwamen met het personage Edge. Ik ga niets over haar delen want dan spoil ik teveel, maar uit die brainstormsessie kwam ook Rabbid Rosalina. Daarna kwam ook het idee voor Bowser.

Het kwam erop neer dat alle personages hun eigen strategie en tactieken hebben in de gevechten, dat is waarom we hebben besloten negen helden te kiezen.

Vorig jaar hebben we veel gelezen over de verwachtingen van welke helden er moeten zijn. Toen we Rabbid Rosalina vertoonde en veel positieve reacties erop kregen waren we heel tevreden.

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt op 20 oktober op de Nintendo Switch.

Vinden jullie deze negen personages een goede keuze?Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendoeverything

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Reggie Fils-Aime praat over de Wii U Gamepad

4

Nieuws Reggie Fils-Aime praat over de Wii U Gamepad

09-07-2022

5

Jeroen

Wat spelen jullie dit weekend? [9 juli]

8

Special Wat spelen jullie dit weekend? [9 juli]

09-07-2022

6

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Yosher

9 jul 22 om 14:18

#5860‍

5886 XP | 1090 comments

Allemaal leuk en aardig maar toch ga ik het spel pas halen bij een fikse korting omdat hij er niet in zit, als dat al. ''We wilden voor andere personages kiezen dan in Kingdom Battle'', en toch zijn enige die weg zijn gelaten van de base game zijn Yoshi en zijn rabbid. Alle anderen zitten er nog in. Volgens mij was Yoshi zelfs in de eerste game een nagedachte met hoe laat hij daar ook pas in het spel komt.

Maar goed, het is wat het is. Ik zie wel of ik deze nu ooit nog binnen haal. 

Robin

10 jul 22 om 23:45

#5873‍

3176 XP | 469 comments

Ja, ik ga de game ook wat later halen. Het ziet er fantastisch uit en deel één was ook een hele toffe game. Alleen werd deel één erg eentonig waardoor ik het niet continue kan doorspelen grappig genoeg. Dit terwijl de games wel enorm kwaliteit zijn.

Wie weet pak ik ze binnenkort nog op