Mario + Rabbids Sparks of Hope krijgt trailer en officiële releasedatum

2

Eerder vandaag lekte het al uit, maar nu is het officieel: Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt op 20 oktober op de Nintendo Switch.

In de Nintendo Direct van vandaag werden wat nieuwe gameplaybeelden getoond van de aankomende turn-based game, waarin Mario en consorten op pad gaan om de Sparks te redden. In tegenstelling tot het eerste deel lopen personages niet meer in een grid, maar kunnen ze vrij rondbewegen in een bepaalde radius. Iedereen heeft nog steeds eigen speciale vaardigheden. Zo zien we Rabbid Rosalina een stukje door de lucht vliegen aan een soort drone, en komen ook Mario en Rabbid Luigi langs. Ook kan iedereen objecten zoals bob-ombs uit de omgeving oppakken en op vijanden gooien. Ook zien we dat Bowser de kant van de helden kiest dit keer! Door vijanden uit te schakelen verzamelen de helden star bits.

Volgens de gelekte informatie van vanmorgen komt er ook een Gold-editie, die de seizoenspas en de Galactic Prestige Pack bevat. Daarover is nog niets gezegd in de Nintendo Direct; wel is aangekondigd dat er meer informatie volgt tijdens de showcase van Ubisoft, die morgen om 18:00 plaatsvindt op hun officiële Youtube-kanaal.

Deel dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

Blaat81

28-06-2022

#5660

Ik heb deel 1 met veel plezier meerdere keren uitgespeeld. En hoewel ik best hyped was toen deze werd aangekondigd, heeft de trailer mij niet echt kunnen overtuigen. Ik wacht de reviews eerst wel af...

Kitty

28-06-2022

#5662

Sowieso prijzen deze games relatief snel af, dus je kunt altijd afwachten tot de kerst-sale!