Releasedatum van Mario + Rabbids: Sparks of Hope per ongeluk onthuld

7

Mario + Rabbids: Sparks of Hope maakt 20 oktober 2022 zijn debuut. Dit blijkt uit de Spaanstalige Ubisoft-site. Ook zijn er enkele screenshots onthuld.

De informatie is inmiddels al weer weggehaald.

De Store-pagina liet zien dat er ook een Gold-editie aankomt die het spel, de seizoenspas en de Galactic Prestige Pack bevat. De seizoenspas bevat DLC met een extra verhaal, nieuwe helden, extra opdrachten en gevechten. De Galactica Prestige Pack heeft drie wapencosmetics die meteen gebruikt kunnen worden.

Daarnaast zijn er ook enkele screenshots onthuld. Zo zien we Bowser, Luigi en Peach maar ook Rabbid-Roselina, Rabbid-Luigi, Rabbid-Mario en Rabbid-Peach.

Eerder was er bekendgemaakt dat je een team kan maken met alleen Mario of de Rabbids-personages  in Mario + Rabbids Sparks of Hope.

Staan jullie al te springen voor dit Mario+Rabbids-spel? Laat het ons weten in de comments

Deel dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

Yosher

28-06-2022

#5631

En toch haal ik hem nog steeds niet totdat ze OF Yoshi onthullen als speelbaar personage, OF tot er een dikke sale van de game komt. De eerste game was ook redelijk snel in de verkoop, vooral voor een Mario game (want Ubisoft), dus dat kan ik wel wachten. 

Overigens wel genoten van de eerste game, dus ben wel benieuwd hoe deze game daarop voort borduurt.

lifegiving

28-06-2022

#5634

Ik snap je helemaal! Ik vind hem ook niet de volledige prijs waard (de oude tenminste.) Of deze het gaat overtreffen weet ik echt niet. Toen die voor 25 euro opeens te krijgen was, vond ik het beter kwa prijs. Het blijft een soort Mario X-com. Dus wie weet! Ik hoop voor je dat Yoshi zijn debuut mag maken , maar dat is ook voor mij nog een raadsel! 

Yosher

28-06-2022

#5639

Het is voor mij niet eens echt dat ik het de prijs niet waard vind. Voor mij is het gewoon letterlijk een combinatie van teleurstelling dat Yoshi er vooralsnog niet in zit en de kennis dat Ubisoft games toch nogal snel in prijs zakken.

Maar ik denk als dat laatste niet het geval was geweest, had ik waarschijnlijk toch nog een tijdje gewacht...

lifegiving

28-06-2022

#5642

Ik vind het de prijs niet waard omdat yoshi er niet inzit . En uiteindelijk is het een spel waar je redelijk snel doorheen kan spelen. Voor mij is zoiets als Pokemon (waar je veel moet trainen) of zelda botw dan meer een spel waar je geld ook je aantal uren kan zijn het dan bv wel waard.

ik snap je wel , wie weet met DLC dat yoshi een plekje krijgt of dat die er al inzit maar het nog een beetje geheim gehouden wordt! 

willem

28-06-2022

#5636

De eerste gekocht op release en wat een waanzinnig toffe game blijft dat. Prima combinatie van humor, strategische gameplay en creativiteit. Ik kijk echt enorm uit naar dit vervolg.

lifegiving

28-06-2022

#5643

De humor en strategie zit er denk ik wel weer in. Ik ben benieuwd hoe Rosalina Rabbid is. Ik krijg een beetje een luie vibe van haar :p

rob1N

28-06-2022

#5656

"per ongeluk"