Pre-orders Xenoblade Chronicles 3 - Collector's Edition nu live

  • Nieuws

  • 12 okt 22 om 14:21

  • Erik

  • 5

Update 12 oktober, 14:20: De pre-orders van de Collector’s Edition zijn op dit moment live. Gebruikers die zich hebben aangemeld, hebben een mail gekregen van Nintendo. Helaas lijkt de website van MyNintendo niet goed bereikbaar.

Originele bericht 30 september, 15:54:

Nintendo Nederland geeft een nieuw pre-orderkader voor de Xenoblade Chronicles 3 – Collector’s Edition. Het is “in de eerste helft van oktober” mogelijk om een pre-order te plaatsen.

Door onvoorziene omstandigheden moest Nintendo de datum iets naar achteren schuiven. Dit laat Nintendo per mail weten aan fans die aangaven interesse te hebben. Je kunt één bestelling per klant plaatsen.

Nintendo waarschuwt dat de Xenoblade Chronicle 3 – Collector’s Edition in zeer beperkte oplage beschikbaar zal zijn. Wanneer de pre-orders open zijn, ontvang je een mail met een link naar het product.  Wij updaten dit bericht als wij ‘m binnen krijgen.

De speciale uitgave is straks alleen te bestellen via MyNintendo. Het is helaas niet meer mogelijk om je interesse te registreren via de website van Nintendo Nederland.

De Xenoblade Chronicles 3 – Collector’s Edition

Inhoud Xenoblade Chronicles 3 – Collector’s Edition

  • Speciale verpakking met artwork van character designer Masatsugu Saito
  • Artbook met meer dan 250 pagina’s aan concep-art [softcover, in kleur]
  • Steelbook met eigen artwork

De pre-orders gaan in Europa een stuk later live dan in Noord-Amerika: daar startten ze op 8 juni. Origineel zouden ze voor Europa in juli beginnen, maar de Collector’s Edition is (zonder game) uitgesteld tot dit najaar. Eerder lieten ze al weten dat niet alle content bij release beschikbaar was.

Xenoblade Chronicles 3 is sinds 29 juli beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Dit bericht is origineel geplaatst op 7 juni 2022. Het is voor het laatst geüpdate op 30 september.

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Two Point Campus krijgt een bomvolle patch

0

Nieuws Two Point Campus krijgt een bomvolle patch

12-10-2022

3

Evelyne

Animator uploadt pilot van nooit verschenen Kingdom Hearts-tekenfilm

0

Media Animator uploadt pilot van nooit verschenen Kingdom Hearts-tekenfilm

12-10-2022

3

Evelyne

Discussieer met ons mee! 5

Robin

21 sep 22 om 09:08

#6788‍

3176 XP | 469 comments

Oh god, dit zal een strijd der strijden worden. :x

Martijn

30 sep 22 om 16:38

#6929‍

3551 XP | 413 comments

Dit is nog erger dan toen ze nog gewoon in de winkels werden gelegd. Dan was er soms ook een schaarste, maar nu is het blijkbaar wel heel erg moeilijk om dit te regelen. Omslachtig, tijdrovend en onnodig.

Hoop dat Nintendo dit anders gaat aanpakken, want via MyNintendo is blijkbaar niet zo'n succes. Spel is al maanden uit en nog steeds komt er wachttijd bij voor de Collector's Edition. Zelfs na al dat wachten heb je nog steeds geen enkele zekerheid op een exemplaar.

Toch een probleem: ik wil die Collector's Edition eigenlijk gewoon wel hebben, vooral voor het artbook. Er komen intussen zure herinneringen aan de vroegere Sterrencatalogus bovendrijven. Dat was ook altijd met veel te weinig exemplaren, meteen uitverkocht, een onredelijk hoge prijs en een veel te lange levertijd. Hopen dat het daar niet op gaat lijken, al vrees ik het ergste. Er zit nu al geen spel meer bij en nog is het problematisch. Dan eigenlijk nog liever gewoon in de winkels...

rob1N

2 okt 22 om 12:12

#6947‍

5411 XP | 1042 comments

Ik denk dat het wel mee zal vallen. De meeste mensen hier hebben de game al, die gaan niet nog eens de collectors edition kopen. 

Martijn

3 okt 22 om 15:45

#6963‍

3551 XP | 413 comments

Intussen is de aandacht op Xenoblade Chronicles 3 natuurlijk wat overgewaaid, nu het spel niet meer nieuw is. Ook zit het spel er niet meer bij en koop je de Collector's Edition zonder game aan boord. Op zich ook wel een beetje gek, maar heb de game al op release gehaald (om hem vervolgens op de plank te laten wonen, omdat ik nog niet klaar ben met deel één).

Misschien is er nu minder aandacht voor, maar tegelijk weten we niet hoe groot Nintendo deze uitgave heeft ingekocht. Straks is het weer uitverkocht binnen enkele minuten. Het kan, maar ik ga het tegen die tijd gewoon proberen. Zullen zien of het lukt én of die 2022 dan nog haalt, qua verzending. Hopen dat het lukt! Vis liever niet achter het net hier.

Wesleye98

12 okt 22 om 15:28

#7123‍

431 XP | 46 comments

Drama