Pokémon Sword & Shield stopt enkele online-functies na 1 november

  • Nieuws

  • 14 okt 22 om 09:01

  • Erik

  • 0

Bepaalde online-functionaliteiten zijn straks niet meer beschikbaar voor Pokémon Sword & Shield. Updates voor de Wild Area en Battle Stadium stoppen na 1 november.

Het gaat om het volgende:

  • Wild Area News krijgt nog één laatste update op 1 november, en voegt Pokémon toe die normaal niet gemakkelijk te krijgen zijn in Max Raid Battles, zoals Gigantamax Snorlax.
  • Battle Stadium krijgt geen ‘Ranked Seasons’ meer na november (in november is de laatste). Daarnaast worden de resultaten van het seizoen niet meer weergegeven in de Pokémon HOME-app en zijn er straks geen online competities meer.

Alle Y-Comm-mogelijkheden en verdere online functies blijven beschikbaar in Pokémon Sword & Shield.

In Max Raid Battle Events konden spelers tegen gigantische Pokémon vechten.

Van 27 tot en met 30 oktober vindt de allerlaatste in-game competitie plaats: Ultimate Finale. Hierbij mag je elke Pokémon gebruiken die je wil, een zijn er geen limitaties op dubbele zakmonsters of voorwerpen. Lees op de website van Pokémon meer details.

Met het terugschroeven van de online functies in Pokémon Sword en Pokémon Shield, bereidt The Pokémon Company zich voor op de aanstaande release van Scarlet en Violet.

Pokémon Sword en Pokémon Shield liggen sinds 19 november 2019 in de winkelschappen voor de Nintendo Switch. Gedurende de levensduur van de titel, organiseerde Nintendo regelmatig Max Raid-events met bepaalde Pokémon in de spotlights. Zo was er een event met Gigantamax Urshifu, de Kanto-starters en Fossil Pokémon. Ook was er elke maand een nieuw Ranked Season, waarin competitieve spelers konden strijden voor de allerhoogste positie.

Bron: Serebii

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Gerucht: Xbox brengt handheldconcurrent uit voor Nintendo Switch

0

Nieuws Gerucht: Xbox brengt handheldconcurrent uit voor Nintendo Switch

28-03-2024

0

Thijmen

Fire Emblem Engage introduceert oudgediende Celica

0

Media Fire Emblem Engage introduceert oudgediende Celica

14-10-2022

2

Dennis

Dit zit er in Xenoblade Chronicles 3 – Uitbreidingspas Vol. 2

0

Nieuws Dit zit er in Xenoblade Chronicles 3 - Uitbreidingspas Vol. 2

14-10-2022

3

Erik

Reageer als eerste!