Kanto Starters krijgen Max Raid Event in Pokémon Sword en Shield

  • Nieuws

  • 22 feb 22 om 17:04

  • Erik

  • 0

Gigantamax Venusaur, Charizard en Blastoise staan vanaf vandaag centraal in een ‘extra’ Max Raid Event in Pokémon Sword en Shield. Dit evenement is ter ere van Pokémon Day en loopt tot en met zondag 27 februari.

De Kanto Starters zijn te vangen in Dynamax Dens in de Wild Area, en treden op bij Raids van vier of vijf sterren. Ook krijg je bij het verslaan of vangen van een van deze Gigantamax-vormen een Max Mushroom, waarmee je Pokémon een Gigantamax-variant kunt geven (alleen beschikbaar bij bepaalde Pokémon).

Gigantamax Venusaur, Charizard en Blastoise zijn van level 80 en hebben extra hoge IV’s. De kans om een Shiny-variant te vangen is even hoog als normaal. Check alle details van het evenement op Serebii.

Pokémon Day vindt plaats op 27 februari. The Pokémon Company maakte gisteren bekend dat ze met zes aankondigingen kwamen ter ere van deze feestdag.

Bron: Serebii

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo Switch 2 heeft mogelijk een magnetisch Joy-Con-systeem

0

Nieuws Nintendo Switch 2 bevat mogelijk een magnetisch Joy-Con-systeem

27-04-2024

1

Erik

Monark komt deze week uit, nu al launchtrailer

0

Media Monark komt deze week uit, nu al launchtrailer

22-02-2022

0

Jeroen

Zes aankondigingen deze week voor Pokémon Day

6

Nieuws Zes aankondigingen deze week voor Pokémon Day

22-02-2022

4

Willem

Reageer als eerste!