Pokémon Legends: Arceus verkoopt in eerste week meer dan 6,5 miljoen keer

  • Nieuws

  • 4 feb 22 om 12:14

  • Ness

  • 0

De Hisui-regio blijkt een populaire bestemming te zijn: al meer dan 6,5 miljoen spelers wanen zich rond in het wereldje van Pokémon Legends: Arceus.

Deze cijfers deelt Nintendo op Twitter. Gisteren deelde Nintendo nog dat het spel in Japan 1,425 miljoen keer is verkocht in drie dagen. Dat maakt Pokémon Legends: Arceus het tweede best verkopende spel op de Nintendo Switch in Japan. Nu blijkt dat de teller voor wereldwijde verkopen in zijn eerste week al op meer dan 6,5 miljoen staat.

Zo maakt Pokémon Legends: Arceus ook een goede start om andere Pokémon-spellen op de Nintendo Switch potentieel in te halen: uit de kwartaalcijfers van gisteren bleek bijvoorbeeld dat Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl al 13,7 miljoen keer verkocht zijn. Pokémon Sword en Shield en Let’s Go Pikachu en Let’s Go Eevee, die al wat langer uit zijn, verkochten 23,9 miljoen keer en 13,7 miljoen keer respectievelijk.

Bij de redactie zijn we ook enthousiast over Pokémon Legends: Arceus. Nog wat extra overtuiging nodig? Rik vertelt je alles wat je moet weten over Pokémon Legends: Arceus in zijn review!

Ben jij één van de 6,5 miljoen mensen die Pokémon Legends: Arceus in huis heeft gehaald? Laat het weten in de reacties!

Bron: Twitteraccount Nintendo Nederland

Like dit bericht:

Over Ness

Neslihan, of Ness voor de nerds, heeft een ding voor innovatieve en gekke spelletjes. Zo heeft ze de rare gewoonte om rommel op te rollen in een plakkerige bal, muren vol te spetteren met inkt en te stofzuigen. Naast artikelen schrijven als redacteur, pakt ze ook graag de digitale kwast op om te tekenen.

Lees meer over Ness

Recente artikelen

The Stanley Parable krijgt fysieke versie op Nintendo

0

Nieuws The Stanley Parable krijgt fysieke versie op Nintendo

27-03-2024

2

Mark

Animal Crossing: New Horizons is bestverkochte game ooit in Japan

1

Nieuws Animal Crossing: New Horizons is bestverkochte game ooit in Japan

04-02-2022

4

Kitty

10 Nintendo Switch-games om naar uit te kijken in februari 2022

2

Special 10 Nintendo Switch-games om naar uit te kijken in februari 2022

04-02-2022

4

Erik

Reageer als eerste!