Pokémon GO oktober 2022 Community Day in teken van Litwick

0

Tijdens de Pokémon GO Community Day van oktober 2022 heb je extra veel kans om Litwick te vangen. Het evenement vindt plaats op zondag 15 oktober.

De Community Day duurt van 14:00 tot en met 17:00 uur. Gedurende deze drie uur heb je ook extra veel kans op een shiny-variant van Litwick!

Verwacht daarnaast volgende:

  • Speciale aanval: Evolueer Litwick tijdens het evenement (of tot 5 uur erna) om een Chandelure te verkrijgen met de Charged Attack ‘Poltergeist’.
  • Special Research: Voor €1,00 kun je een ticket kopen voor een Special Research-verhaal: Trick of the Light
  • Community Day Bonussen: 3x Catch XP, 2x Catch Candy. 2x kans om XL Candy te krijgen (Trainer lvl 31+). Lure Modules en Incense duren drie uur. Er kan één extra Special Trade gemaakt worden (voor een maximum van twee). Ruilen kost 50% minder Stardust. Tot slot kan er een verrassing optreden tijdens het maken van foto’s.
  • Bonus Battle Raids (5 uur tot 10 uur lokale tijd): Trainers die een Lampent verslaan in een 4-sterren Raid Battle, zien meer Litwick verschijnen in een 300-meter ratio om de Gym voor dertig minuten.

Lees meer op de website van Niantic.

Pokémon GO is sinds juli 2016 verkrijgbaar voor iOS en Android. De titel is nog altijd levendig: Niantic organiseert elke maand een Community Day (zoals deze van augustus) én de game levert nog steeds bakken met geld in het laatje.

Speel jij nog Pokémon GO? Ga jij meedoen aan dit Community Day-event? Laat het weten in de reacties!

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!