Paper Mario look-a-like The Outbound Ghost ontvangt releasekader

  • Nieuws

  • 12 jul 21 om 20:59

  • Erik

  • 3

The Outbound Ghost verschijnt in juli 2022 voor de Nintendo Switch. Dit maakt ontwikkelaar Conradical Games bekend via de vandaag opgestarte Kickstarterpagina voor de game.

Althans, dan moet natuurlijk het crowdfundingsdoel van €8,289 wel opgehaald worden. Maar gezien ze binnen een dag al op meer dan de helft (€4,953.- op het moment van schrijven) zitten, zie ik dat wel goed komen!

Ter gelegenheid van het opstarten van de Kickstarter, hebben ze ook een trailer van deze bijzonder ogende mix tussen Paper Mario en Undertale uitgebracht. Deze toont een eerste indruk én laat de ontwikkelaar aan het woord.

 

Wat is The Outbound Ghost?

De Kickstarterpagina onthult daarnaast meer informatie over de game, waarvan ik je hieronder een overzicht ga geven:

  • Verwacht een RPG zonder nummers en statistiekjes! Je leeft in een wereld van spookjes, en komt achter de problemen die zij tijdens het leven hadden.
  • Het spel is opgedeeld in verhaal- en gameplaystukjes. Tijdens het verhaal praat je met de spookjes van de Outbound, terwijl je tijdens de gameplaystukjes iets doet om het spookje te helpen.
  • Gevechten zijn een beetje zoals in Undertale. Je ontwijkt echter niet kogels, maar woorden (al worden die wel gerepresenteerd door kogels). Ze vinden dus ook plaats tijdens een gesprek.
  • Verwacht daarnaast een hoop minigames. Het craften van voorwerpen werkt bijvoorbeeld als een ritmespelletje. Je hebt ook zij-activiteiten waarbij je kaart of kubussen roteert. Oh, en er zitten ook wat platformelementen in!

Zelf de game steunen of er álles over lezen? Lees dan zeker de Kickstarterpagina van The Outbound Ghost. Oh, en er is ook een demo beschikbaar via Steam op dit moment! Volgens de ontwikkelaar duurt deze 15 tot 30 minuten.

The Outbound Ghost is begin juni al aangekondigd voor de Nintendo Switch, via een interessante ontwikkelvideo die schetst hoe het van een top-down action adventure naar die Paper Mario-achtige geheel is gegaan.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Video Super Monkey Ball: Banana Mania toont bewegingsbesturing in actie

0

Media Video Super Monkey Ball: Banana Mania toont bewegingsbesturing in actie

12-07-2021

0

Erik

Je kunt zelf de camera bewegen in Skyward Sword HD

6

Nieuws Je kunt zelf de camera bewegen in Skyward Sword HD

12-07-2021

2

Erik

Discussieer met ons mee! 3

Henky-VII

13 jul 21 om 00:58

#628‍

163 XP | 30 comments

Ik heb hier enorm veel zin in, als Nintendo het zelf niet (meer) kan met Paper Mario, wijk ik wel uit naar andere games. Ziet er tof uit!

dw4smash

13 jul 21 om 01:24

#630‍

475 XP | 92 comments

Ziet er cool uit. Houd het in de gaten

Erik

13 jul 21 om 09:12

#632‍

4940 XP | 355 comments

Ik ben benieuwd!