Er is een nieuwe Paper Mario look-a-like in de maak: The Outbound Ghost

  • Nieuws

  • 5 jun 21 om 12:02

  • Erik

  • 1

Conradical Games is bezig aan The Outbound Ghost, een spelletje dat qua character-design verbluffend veel lijkt op Paper Mario.

The Outbound Ghost is een adventurespel met het focus op een schattig verhaal, en het praten en oplossen van problemen van vele spookachtige personages. Ondertussen los je ook wat toegankelijke omgevingspuzzels op. Er is verder nog niet veel bekend over het spel, behalve dat het “misschien op een dag naar de Nintendo Switch komt” en dat het dus veel lijkt op die eerder genoemde papieren game.

Onderstaande video is dan wel weer super interessant om te bekijken. Deze laat zien hoe The Outbound Ghost van een top-down action-adventure naar dit spookachtige Paper Mario-geheel is gegaan. Daarnaast vertelt hij over de keuze voor de stijl van de personages en hoe deze verschilt met Nintendo’s befaamde serie.

The Outbound Ghost heeft nog geen verschijningsdatum voor de Nintendo Switch. De Steam-versie staat op dit moment op de planning voor Halloween 2021, dus wie weet duurt het niet eens zo lang! Oh, en de laatste iteratie van Paper Mario, The Origami King, kwam vorig jaar uit op de Nintendo Switch. Kitty vond ‘m leuk!

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Miitopia – Geniet, maar speel met mate

0

Review Miitopia - Geniet, maar speel met mate

05-06-2021

1

Erik

Seizoen 2 Aflevering 47 – E3 hype en een geruchtenmolen die overuren draait

0

Podcast Seizoen 2 Aflevering 47 - E3 hype en een geruchtenmolen die overuren draait

05-06-2021

1

Dreon

Discussieer met ons mee! 1

Henky-VII

13 jul 21 om 00:57

#627‍

163 XP | 30 comments

Yup... Screw Paper Mario, Nintendo doet er toch niks meer mee behalve een beetje aanklooien. Dit heeft gelijk mijn aandacht!