Ontwikkeling Dragon Quest XII wordt ondersteund door twee extra studio's

  • Nieuws

  • 22 sep 21 om 18:40

  • Rik

  • 1

Er is nog heel weinig bekend over Dragon Quest XII: The Flames of Fate, maar recent is bekend geworden dat er twee studio’s ondersteuning gaan bieden aan Square Enix. 

Het gaat om Orca en Hexa Drive. Beide hebben nu open sollicitaties voor ontwikkelaars, die allemaal met Unreal Engine 5 moeten kunnen werken. Het was al eerder bekend dat Dragon Quest XII gebruik zou maken van Unreal Engine 5.

Hexa Drive bood eerder al ondersteuning voor games als Ninjala op de Nintendo Switch en Wind Waker HD op de Wii U. Orca heeft eerder geholpen met Dragon Quest XI en diens Switch-versie Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition.

Volgens Square Enix zou Dragon Quest 12 een meer duister en volwassen karakter moeten krijgen, ook moet het een blauwdruk worden voor de richting die de serie de komende 10-20 jaar opgaat.

Er is nog niet bekend op welke platformen Dragon Quest XII: The Flames of Fate uit zal komen. Maar gezien het grote succes van de Nintendo Switch in Japan ligt het voor de hand dat de game ook naar de Switch of diens opvolger zal komen.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Testafdeling Nintendo ondergaat grote herstructurering

0

Nieuws Testafdeling Nintendo ondergaat grote herstructurering

28-03-2024

1

Erik

Bekijk hier de Nintendo Direct [CEST 0:00 uur]

2

Livestream Bekijk hier de Nintendo Direct [CEST 0:00 uur]

23-09-2021

3

Erik

Update: registratie nieuwe Switch-controller aanstaande vrijdag openbaar

0

Nieuws Update: registratie nieuwe Switch-controller aanstaande vrijdag openbaar

22-09-2021

1

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Fl@ppy

22 sep 21 om 21:12

#1533‍

2716 XP | 525 comments

Ik hou van DQ. Maar er werd ook bekend gemaakt dat ze het battle systeem op de schoo gaan nemen om met de tijd mee te gaan. Waarom ik DQ juist leuk vond was de turnbased system. En ik denk dat vele fans het met me eens zijn. Ze hadden juist deze goedlopende serie in zijn waarde moeten laten