Dragon Quest XII wordt blauwdruk voor toekomst franchise

  • Nieuws

  • 20 jul 21 om 17:14

  • Erik

  • 1

Dragon Quest XII: The Flames of Fate wordt ontwikkeld met de komende tien of twintig jaar van Dragon Quest in gedachten. Afgaande op wat we weten van deel twaalf, staat er een meer volwassen en serieuze toekomst te wachten.

“Dragon Quest XII wordt ontwikkeld met de gedachte van de komende tien of twintig jaar van de Dragon Quest-serie in het achterhoofd. Er zijn onderdelen die consistent met het traditionele beeld van Dragon Quest, maar nieuwe elementen zijn ook belangrijk. Al met al moeten we als merk steeds innoveren”, zegt niemand minder dan de CEO van Square Enix, Yosuke Matsuda in een interview met Famitsu. Thanks voor de vertaling, Gematsu!

We weten in ieder geval dat een duisterder en volwassener verhaal hier onderdeel van wordt. Het verhaal is al helemaal geschreven (link archief N1ntendo), en op sommige punten heb jij als speler zelfs invloed op diens verloop. Het meest opvallende is echter dat de geestelijk vader van Dragon Quest, Yuji Horri, eerder al liet weten dat het gevechtssysteem ietwat op de schop genomen wordt – al zal het klassieke turn-basedsysteem niet helemaal verdwijnen.

Dragon Quest XII: The Flames of Fate is aangekondigd tijdens de stream ter ere van het 35-jarige bestaan van de franchise. Hier werd ook een geweldig uitziende Dragon Quest III HD-2D Remake en de spin-off Dragon Quest Treasures aangekondigd.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Pokémon Unite nu alvast te pre-loaden op Nintendo Switch

3

Nieuws Pokémon Unite nu alvast te pre-loaden op Nintendo Switch

20-07-2021

0

Erik

Akiba’s Trip: Hellbound & Debriefed – Een heftige trip

0

Review Akiba’s Trip: Hellbound & Debriefed - Een heftige trip

20-07-2021

4

Kitty

Discussieer met ons mee! 1

Fl@ppy

20 jul 21 om 21:13

#864‍

2786 XP | 539 comments

Kom maar op