Octopath Traveler II introduceert personages Throné en Temenos

  • Nieuws

  • 15 dec 22 om 16:37

  • Rik

  • 0

Square Enix heeft in een nieuwe trailer voor het aanstaande Octopath Traveler II twee van de nieuwe hoofdpersonages geïntroduceerd. Het gaat om de dief Throné en de geestelijke Temenos.

Throné en Temenos hebben elk een speciale Ability die ’s nachts activeert. Naast de introductie van Throné en Temenos werpt de trailer ook een blik op het nieuwe Jobs System. Dit was al een game mechanic in het originele Octopath Traveler, maar is vernieuwd voor het vervolg. ‘Secondary Jobs’ bieden extra skills en vaardigheden aan de hoofdpersonages, die allemaal een vaste Main Job hebben. Door middel van Licenses verkrijgen personages een Secondary Job. Licenses worden uitgegeven door verschillende gildes, die eerst bepaalde opdrachten van je verlangen voordat ze een License uitgeven. Bekijk de trailer zelf hieronder:

Octopath Traveler II vormt het vervolg op Octopath Traveler uit 2018. Erik gaf de eerste game destijds een zeer nette 9 in zijn review.

Octopath Traveler II staat gepland voor 24 februari 2023 op de Nintendo Switch.

Wat vind jij van Throné en Temenos? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Duck Hunt bestaat 40 jaar

1

Special Duck Hunt bestaat 40 jaar

23-04-2024

1

Mark

Logo van Harvest Moon: The Winds of Anthos

2

Nieuws Harvest Moon: The Wind of Anthos aangekondigd voor Nintendo Switch

15-12-2022

3

Erik

Nintendo kondigt eindejaarssale 2022 aan met kortingen tot 60%

1

Nieuws Nintendo kondigt eindejaarssale 2022 aan met kortingen tot 60%

15-12-2022

2

Erik

Reageer als eerste!