Nintendo Switch Sports krijgt 27 juli gratis zomer-update

  • Nieuws

  • 23 jul 22 om 10:01

  • Erik

  • 1

Nintendo maakt bekend dat er op woensdag 27 juli een gratis zomer-update naar Nintendo Switch Sports komt. Deze voegt onder andere beenband-ondersteuning toe voor voetbal.

De zomer-update bevat het volgende:

  • Beenband-ondersteuning voor voetbal. Met deze band om je been, kun je door middel van schietbewegingen nu ook echt de bal schieten en andere bewegingen maken.*
  • Twee nieuwe volleybal-moves: ‘Slide Attack’ en ‘Rocket Serve’. Hiermee kun je je acties nog onvoorspelbaarder maken voor je tegenstanders.
  • S Rank en ∞ Rank. In de online-stand laten deze twee nieuwe rangen laten je potentieel op een nóg hoger niveau spelen.

*De beenband zit standaard inbegrepen bij de fysieke versie van Nintendo Switch Sports, maar is ook verkrijgbaar in de My Nintendo Store. Deze is op het moment van schrijven helaas onbereikbaar.

In de toekomst komen er meer gratis updates naar Nintendo Switch Sports, waaronder de nieuwe sport Golf deze herfst. De titel verscheen op 29 april 2022 voor de Nintendo Switch.

Onze review
Game bevat referenties naar basketbal en trefbal

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Gori: Cuddly Carnage krijgt lanceerdatum en nieuwe trailer

0

Nieuws Gori: Cuddly Carnage krijgt lanceerdatum en nieuwe trailer

23-04-2024

0

Mark

LIVE A LIVE krijgt epische lanceertrailer

0

Nieuws LIVE A LIVE krijgt epische lanceertrailer

23-07-2022

3

Rik

Even (voor de eerste keer) voorstellen: Hoi Dennis!

6

Special Even (voor de eerste keer) voorstellen: Hoi Dennis!

23-07-2022

7

Redactie

Discussieer met ons mee! 1

oldman86

23 jul 22 om 20:46

#6055‍

1156 XP | 216 comments

Waar blijft wave 2 nintendo van Mario kart