Nintendo lanceert officieel Super Mario film Twitter-account

  • Nieuws

  • 28 sep 22 om 15:33

  • Rik

We hebben er lang op moeten wachten, maar binnenkort gaan de reclame campagnes voor de Super Mario film van Nintendo en Illumination Pictures eindelijk van start. Nintendo heeft nu ook een officieel Twitter-account aangemaakt voor de film.

Het account @supermariomovie heeft op moment van schrijven nog geen tweets, maar is wel geverifieerd. Het is te verwachten dat het account in aanloop naar de New York Comic Con actief wordt. Op 6 oktober aanstaande kunnen we daar namelijk de eerste teaser-trailer van de Super Mario film verwachten. Acteur Chris Prat, die de stem van Mario voor zijn rekening neemt, heeft de teaser trailer al gezien. Hij was alvast enthousiast. De Super Mario film heeft nog geen bevestigde releasedatum voor Europa, maar komt in de VS uit op 7 april 2023.

Nog maar een paar dagen wachten…

Ga jij het officiële account alvast volgen? Of vertrouw jij op N1-UP om alle belangrijke nieuwtjes over de Super Mario film te lezen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

03-12-2022

3

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

1

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

03-12-2022

2

Erik

8 Nintendo Switch-games voor december 2022

0

Nieuws 8 Nintendo Switch-games voor december 2022

03-12-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Dabsol-Tamadachi

28-09-2022

#6870

183 comments

Bedankt voor het mededelen dat er voor de aankomende Super Mario Bros film een officiëel Twitter account is aangemaakt want nu ben ik het gelijk gaan volgen om de eerste teaser niet te hoeven missen.