Chris Pratt is onder de indruk van teaser Super Mario-film

4

Chris Pratt deelt zijn mening over de nieuwe teaser van de Super Mario film via social media.

Chris Pratt, de voice actor van Mario, heeft de teaser van de Super Mario film gezien. Hij verteld dat hij van zijn stoel viel toen hij het bekeek. Hij belooft dat de fans net zo enthousiast gaan zijn als hij.

Chris Pratt (vertaald) : Ik heb net de teaser trailer voor het eerst bekeken. Ik werd van mijn stoel geblazen en ik beloof jullie dat jullie dat ook ervaren.

Deze trailer wordt exclusief vertoond op New York Comic Con om zes october 4PM EST. Wanneer deze trailer in Europa wordt vertoond is nog onbekend. Waarschijnlijk zullen er filmpjes gedeeld worden op social media wanneer de trailer is vertoond op NYCC.

Zijn jullie ook zo nieuwsgierig naar de trailer? Laat  het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

Apenknul

23-09-2022

#6801

"Chris Pratt, de voice actor van Mario"

Nooit gedacht om dat te lezen, haha. Ik ben echt benieuwd hoe Star Lord Mario gaat vertolken.

Maar dat niet alleen, gewoonweg heel de film gaat mij benieuwen. Waar gaat het over? Het lijkt me sterk dat het simpel een film is waar je Mario ziet rennen en springen op Goomba's en Koopa's.

Denk eerlijk gezegd dat ze inspiratie gaan trekken van de 3D Mario games, om vervolgens van de film ook een 3D Mario game te maken voor Switch. Dubbele promotie. Het is namelijk al zo lang geleden sinds Odyssey, en dat was een vet populair spel.

lifegiving

23-09-2022

#6802

Het klink bijna onwerkelijk en ik ben nog steeds nieuwsgierig of ze mario misvormt hebben net als toen met sonic of dat die er daadwerkelijk goed uit gaat zien. Ik ben ook benieuwd naar de verhaallijn en de uitwerking. We zullen het vanzelf zien. Ik durf 99 procent zeker te zeggen dat de trailer "geleakt" gaat worden op social media.  Odyssey was zeker vet! Ik ben ook nog steeds redelijk teleurgesteld dat er niks van een gloednieuw mario spel in de Direct zat :c

reporterdavid

23-09-2022

#6806

Dat was lifeaction. Miyamoto zit er gelukkig ook bij...

Martijn

24-09-2022

#6811

Tja, hij kan moeilijk zeggen dat hij er niks aan vond. Dat is niet helemaal het beoogde effect. Het is nog even afwachten, maar ik ben ook wel benieuwd wat voor film dit gaat worden. Kan nu nog alle kanten op. Vraag me vooral af in welke mate dit dichtbij de videogames en het verhaal blijft, op het moment. Nintendo heeft nooit een erg duidelijk verhaal over Mario geschreven, wat voor veel externe makers al een lastige opdracht was in het verleden. Gelukkig is Mario's wereld intussen wat beter gedefinieerd dan in de jaren '80 en '90.

Natuurlijk nog steeds de vraag hoe goed ze zich daaraan gaan houden. Geen idee wat we kunnen verwachten, maar als die eerste trailer eraan komt, ga ik die vast wel kijken. Hoop dat het wat leuks wordt.