Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

  • Nieuws

  • 4 okt 22 om 21:36

  • Jeroen

Hellena Taylor, een Britse stemactrice, heeft tot nu toe in elke game uit de franchise de stem van Bayonetta ingesproken. Zij wordt voor het aankomende deel vervangen.

Haar stem zal in Bayonetta 3 ingesproken worden door Jennifer Hale. Zij is zeker geen onbekende in de wereld van het inspreken van stemmen, want ze is in een flinke rij bekende games en animatieseries te horen. Je kan haar kennen uit Baldur’s Gate, Mass Effect, Overwatch, Totally Spies, Star Wars The Clone Wars en The Powerpuff Girl. Maar misschien ken je haar ook van een grote Nintendo-franchise: ze deed de stem, of eigenlijk meer de geluidseffecten, van Samus Aran in de Metroid Prime-games.

Yusuke Miyata, de Director van Bayonetta 3, vertelde dat het door omstandigheden niet mogelijk was om Hellena Taylor weer de stem van Bayonetta in te laten spreken. Ze hebben verschillende stemactrices aangehoord, en ze waren zo onder de indruk van haar kunnen dat ze haar hebben gecontracteerd voor de game.

Heb je al zin in Bayonetta 3? Laat het vooral weten in een reactie! Om zich voor te bereiden op de release van Bayonetta 3 streamt Mitch de komende paar weken Bayonetta 2 in het Koopa Café. Kijken dus!

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Sonic Frontiers ontvangt flink wat additionele content in 2023

0

Nieuws Sonic Frontiers ontvangt flink wat additionele content in 2023

02-12-2022

0

Erik

Disney Speedstorm uitgesteld naar 2023

0

Nieuws Disney Speedstorm uitgesteld naar 2023

02-12-2022

1

Rik

Monolith Soft viert vijfde verjaardag Xenoblade Chronicles 2

0

Nieuws Monolith Soft viert vijfde verjaardag Xenoblade Chronicles 2

02-12-2022

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

hoysmallfrry

04-10-2022

#7001

20 comments

Ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat zijn, maar toch vind ik het jammer. De voice uit de eerste twee games is gewoon fantastisch 😅, ik denk dat het karakter bayonetta op zichzelf (inclu stem) zo’n beetje de enige reden is dat ik zo dol ben op de games. Maar ik hoop verrast te worden, of het misschien niet eens door te hebben!