The Super Mario Movie commercial

Nieuwe reclame voor The Super Mario Bros. Movie: "Loodgieter nodig?"

  • Nieuws

  • 12 feb 23 om 22:40

  • Robin

  • 6

Er is een nieuwe reclame voor The Super Mario Bros. Movie gedeeld door Illumination en Nintendo.

Mocht je nog een loodgieter zoeken dan ben je bij The Mario Brothers helemaal thuis. Voor de film is er een website opgedoken waarbij ook een reclame filmpje is gespot voor het loodgietersbedrijf. Daarbij hoor je in de reclame nog een semi-remix van de bekende Mario-theme nummer met de volgende lyrics:

Oh we’re the Mario Bothers and plumbing’s a game
We’re not like the others who get all the fame
When your sink is in trouble
You could call us on the double
We’re fastest than the others
You’ll be hooked on the brothers

Ook als je het telefoonnummer belt krijg je een ingesproken bandje met Luigi te horen (let op dit geldt als bellen naar de VS!).

Super Mario Bros. Plumbing Commercial

Eerder onthulde Nintendo al de officiële poster voor de film inclusief nog drie extra posters. Ook zagen we een trailer waarin we kennis maakten met Cat Mario en de stem van Donkey Kong.

The Super Mario Bros. Movie verschijnt op 5 april 2023 in de bioscoop!

Wat vind je van deze reclame? Kijk jij uit naar de film? Laat het ons weten in de comments!

The Super Mario Movie commercial

Call 929-55-MARIO for all your plumbing needs!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

0

Nieuws Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

23-04-2024

1

Rik

metroid prime remastered screen scan visor

0

Media Metroid Prime: Remastered reclame focust op exploratie Tallon IV

13-02-2023

3

Icelos

Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg aangekondigd

0

Nieuws Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg aangekondigd

12-02-2023

3

Thijmen

Discussieer met ons mee! 6

Yosher

12 feb 23 om 22:42

#8782‍

5876 XP | 1088 comments

Dat is wel echt tof dat ze die oude tune nog eens uit de kast hadden getrokken! Dacht eigenlijk dat Nintendo echt gewoon afstand wou doen van die oude cartoon maar dit is wel echt tof, haha. Niet verwacht.

Martijn

13 feb 23 om 13:50

#8791‍

3543 XP | 412 comments

Dacht zelf ook dat ze de door DIC Entertainment geïntroduceerde elementen uit de Super Mario Bros. Super Show etc. zoveel mogelijk wilden vermijden, zoals Brooklyn, de Mario-rap, de 'echte wereld', enz. Toch komen er weer elementen van bovendrijven, die in de jaren '80 als standaard werden beschouwd.

Mario is een beroemd personage, maar hij heeft geen uitgebreid achtergrondverhaal. Een beetje zoals Mickey Mouse, wat ook een vrij neutraal personage is. Toen ze in 1993 die Super Mario Bros-speelfilm maakten, liepen die makers daar ook tegenaan. Er was niks om op terug te vallen, dus werd de tekenfilm ook als inspiratie gebruikt. In 1993 ging dat hopeloos mis, maar hier lijkt het te gaan werken. Voor veel mensen zijn Brooklyn, etc. altijd in het geheugen blijven hangen, zelfs ondanks dat Nintendo hier zelf nooit direct iets mee deed. Nintendo leek na Super Mario World 2: Yoshi's Island afstand te doen van alles uit die cartoons van DIC. Die game gaf Mario en Luigi immers een andere oorsprong, waarbij zij al in de 'Mushroom World' geboren werden.

Als de Super Mario Bros. Super Show vroeger op TV kwam, dan racete ik zo snel mogelijk naar de bank! Het is nostalgie nu! Kwam destijds vooral bij Telekids. Later had je ook Adventures of Super Mario Bros. 3 en Super Mario World, die soms ondertiteld op TCC kwamen. Begin jaren '90 was Mario's populariteit op zijn hoogtepunt voor die tijd. Groeide je dan op en keek je die show, dan ken je dat liedje nu nog én "Do the Mario!" Extra tof dat ze het voor deze film dus ook aanhalen! Geen idee of kinderen van nu weten dat dit nummer uit een oude tekenfilm komt.

Kan me indenken dat deze reclame ook in de film zit. Misschien is het zelfs waar de film mee begint? Dat zien we in april, maar ik stond er wel even van te kijken toen ik dit fragment zag. Werd er enorm blij van! Ik verwacht nu eigenlijk ook wel "Do the Mario!" bij de aftiteling.

N2up

13 feb 23 om 00:45

#8786‍

1414 XP | 276 comments

Erg leuk gedaan. De reactie van de dame wanneer ze haar regels opleest is geweldig

Als je op de website op het rioolputdeksel klikt krijg je dit plaatje te zien, die ik nog nergens anders vermeld zag: https://dx35vtwkllhj9.cloudfront.net/universalstudios/super-mario-bros-plumbing/images/regions/us/bowser.jpg

Als je ze belt zegt Luigi om ze te SMSen als je dat doet krijg je nog wat berichtjes terug gestuurd en kan je je inschrijven voor updates. Kijken wat dat met zich meebrengt

MarzoriuM

13 feb 23 om 06:56

#8788‍

42 XP | 7 comments

De hele website zit vol easter eggs. Probeer maar overal op te klikken en dubbelklikken. Tof!

Bestrafer

13 feb 23 om 07:28

#8789‍

418 XP | 70 comments

Swing your arms from side to side. Come on, it's time to go! Do the Mario! Take one step, and then again. Let's do the Mario, all together now! You got it!It's the Mario!

Tamadachi

17 feb 23 om 16:20

#8843‍

5155 XP | 640 comments

Ik heb The Super Mario Bros Super Show oorspronkelijk nooit gezien maar de rap klinkt mij gelijk al in de oren als een typisch jaren 80 intro thema. Ik had niet verwacht dat Illumination en Nintendo nog eens terug zouden komen op het thema van deze tv show