Nieuwe Mario Movie-beelden tonen Cat Mario & stem van Donkey Kong

  • Nieuws

  • 29 jan 23 om 23:02

  • Rik

Via de officiƫle kanalen hebben Illumination Studios en Nintendo nieuwe beelden gedeeld van de Super Mario Bros. Movie.

Het gaat om een clip van zo’n dertig seconden. De clip begint met de arena-scene uit de tweede trailer, maar laat daarna nog niet eerder vertoonde beelden zien. In de al bekende beelden kost het Donkey Kong bijna geen moeite om Mario met behulp van overdreven cartoon-geweld in elkaar te slaan. De nieuwe beelden tonen dat Mario dan ook uitwijkt naar een ?-Block voor een Power Up. Mario krijgt het Cat Suit uit Super Mario 3D World. Donkey Kong is daar niet van onder de indruk: hij lacht Mario spontaan uit. Vervolgens kondigt hij aan dat ‘Mario nu zal sterven’ en loopt dreigend op de camera af. Het gaat om de eerste keer dat we de stem van Seth Rogen als Donkey Kong te horen krijgen.

Eerdere trailers lijken te impliceren dat de Kongs later in de film een bondgenootschap aan gaan met Mario en het Mushroom Kingdom. Ook zou er gewerkt worden aan een Donkey Kong-film met Seth Rogen dat zich in hetzelfde universum als de Super Mario Bros. Movie af speelt.

Wat vind jij van de nieuwe scene en de stem van Donkey Kong? Laat het ons weten in de comments!

 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds PokƩmon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

2

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

2

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Wat speel je dit weekend? [1 april]

3

Special Wat speel je dit weekend? [1 april]

01-04-2023

5

Erik

Discussieer met ons mee! 5

rob1N

30-01-2023

#8485‍

714 comments

Whoa, aan die stem van DK moet ik echt even wennen, die had ik niet verwacht.

N2up

30-01-2023

#8486‍

119 comments

Heb t zelfde. Stoor me daar meer aan dan aan Chris 'Mario' Pratt. Pratt ben ik nu eigenlijk al aan gewend

Yosher

30-01-2023

#8488‍

784 comments

Dan is de vraag nu, stoor je je er net zo veel aan als de eerste keer dat je Chris Pratt Mario hoorde? Want hoe je je er nu over voelt is natuurlijk geen vergelijking meer, wie weet heb je dat met Seth Rogan DK ook over een maand of twee.

N2up

30-01-2023

#8496‍

119 comments

Heel goed opgemerkt. Ik denk dat ik me meer stoor aan Seth nu dan aan Chris aan t begin.Maar niet veel meer. Ben ook niet zo gehecht aan DK als aan Mario

Rik

30-01-2023

#8500‍

563 comments

Ik weet niet of dat helemaal een eerlijke vergelijking is. Bij Mario zijn we al jaren zijn iconische Charles Martinet-stem gewend. DK had niet zo'n iconische bestaande stem waarvan nu wordt afgeweken.