Nieuwe lading Splatoon 3-iconen naar Nintendo Switch Online

  • Nieuws

  • 23 sep 22 om 21:45

  • Jeroen

  • 0

Er is een derde serie Splatoon 3-iconen verschenen, en deze kun je zoals gebruikelijk alleen verdienen als je een Nintendo Switch Online-abonnement hebt.

Het is vanaf nu mogelijk om de iconen van deze populaire multiplayer-shooter Splatoon 3 te verdienen. Deze kun je krijgen door de platina punten uit te geven die je hier en daar kan verdienen via Nintendo Switch Online. Deze huidige serie is, zoals het altijd werkt met deze iconen, een week lang beschikbaar. Daarna verdwijnen ze weer, en dan volgt er vaak weer een verse serie iconen. Een icoon met een personage erop kost je 10 platina punten, de rest gaat over de digitale toonbank voor 5 punten. Ongeveer anderhalve week geleden schreef onze Rik nog de recensie van Splatoon 3, en deze beloonde hij met een ruime 9.

Speel je op dit moment Splatoon 3, en zou je deze iconen ook wel op je Switch willen gebruiken? Laat het vooral weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Ecologisch simulatiespel Imagine Earth komt naar de Switch

0

Nieuws Ecologisch simulatiespel Imagine Earth komt naar de Switch

19-04-2024

1

Dennis

Nieuwe trailer NieR Automata toont omgeving Abandoned Factory

3

Media Nieuwe trailer NieR Automata toont omgeving Abandoned Factory

23-09-2022

2

Jeroen

De drie amiibo naar Splatoon 3 komen in de winter van 2022

0

Nieuws Het lijkt erop dat de Splatoon 3-amiibo binnenkort verschijnen

23-09-2022

1

Evelyne

Reageer als eerste!