Nieuw seizoen voor Pokémon GO in het teken van Legends: Arceus?

  • Nieuws

  • 30-11-2021 21:40

  • Rik

0

Morgen gaat er een nieuw seizoen van start in Pokémon GO, en het heeft er alle schijn van dat dit seizoen in het teken staat van Pokémon Legends: Arceus. Op het officiële Twitter-account van Pokémon GO wordt het Season of Heritage aangekondigd.

Technisch gezien is het nog niet bevestigd dat dit nieuwe seizoen in het teken staat van Pokémon Legends: Arceus, maar de artstyle van de aankondiging komt overeen met die van Pokémon Legends: Arceus. Ook de naam Season of Heritage lijkt te refereren aan de volgende grote Pokémon-game op de Nintendo Switch: Pokémon Legends: Arceus speelt zich af in het verleden van de Sinnoh regio. Het ‘Seizoen van het Erfgoed’, zoals de letterlijke vertaling luidt, sluit hier ook naadloos op aan. Pokémon Legends: Arceus komt uit op 28 januari 2022.

Het Season of Heritage zal vanaf 1 december om 10 uur ’s ochtends beschikbaar zijn in Pokémon GO. Het seizoen loopt tot 10 uur ’s ochtends 1 maart 2022. Er is nog geen aankondiging gedaan over de content van het nieuwe seizoen, maar het ligt voor de hand dat de nieuwe Hisuian forms van bekende Pokémon hun opwachting zullen maken. Pokemon GO is beschikbaar sinds 16 juli 2016 op zowel Android als iOS. Onlangs vierde Pokémon GO nog de lancering van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl met een in-game event.

Welke Hisuian Pokémon hoop jij te zien in Pokémon GO? Laat het ons weten in de comments! 

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

1

Review Captain Velvet Meteor: The Jump+ Dimensions

17-08-2022

1

Mitch

2

Review Kokoro Clover: Een klaver juweeltje

17-08-2022

3

Evelyne

2

Nieuws Fire Emblem Warriors: Three Hopes passeert de 1 miljoen verkopen

17-08-2022

1

Rik

Reageer als eerste!