Pokémon GO viert lancering Diamond en Pearl remakes

0

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl komen over anderhalve week uit. Pokémon GO viert dit feit met een event.

Het event vindt plaats van 16 tot 21 november en is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel duurt van 16 tot 18 november en staat in het teken van Brilliant Diamond, het tweede deel dat tussen 18 en 21 november plaats vindt staat in het teken van Shining Pearl. Tijdens het gehele event zullen Pokémon uit generatie IV (de Sinnoh games) vaker voorkomen in Pokémon GO. Starter Pokémon Turtwig, Chimchar en Piplup zijn in het wild te vinden met Sinnoh-hoofddeksels: tijdens de eerste helft van het event dragen ze de rode pet van het mannelijke personage (Lucas) en tijdens de tweede helft de muts van het vrouwelijke personage (Dawn).

In de shop van Pokémon GO kun je avatar items vinden gebaseerd op de Sinnoh starters. De Sinnoh starters zijn ook beschikbaar als Field Research encounters en hebben een verhoogde kans om in hun shiny vorm gevonden te worden. Andere onderdelen van het event dat op de planning staat zijn Bonussen, Raids en Eggs. De precieze details vind je op de officiële site.

Kijk jij uit naar dit Sinnoh-festijn in Pokémon GO? Of hou jij het gewoon bij Brilliant Diamond en Shining Pearl? Laat het ons weten in de comments! 

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Reageer als eerste!